To je to što me zanima!

Elber: Ailton je mislio da potpisuje za drugoligaša

Jedan od najboljih stranih napadača u Bundesligi Giovane Elber kritički se osvrnuo na Ailtona koji je potpisao ugovor sa šestoligašem iz Uerdingena
Vidi originalni članak

Proslavljeni bivši brazilski nogometaš Giovane Elber (37) suludim je nazvao sunarodnjaka Ailtona (36) nakon što je ovaj potpisao za njemačkog šestoligaša, KFC Uerdingena. Elber je, sa 133 postignuta pogotka, i dalje jedan od najboljih napadača-stranaca koji su igrali utakmice u njemačkoj nogometnoj Bundesligi. Ailton je 2004. godine bio najbolji strijelac bremenskog Werdera s kojim je osvojio Bundesligu i DFB-Pokal, nakon čega je bio proglašen najboljim igračem u Njemačkoj. Nikada prije to niti jednom strancu u Bundesligi nije pošlo za rukom. Što misli o posljednjem Ailtonovom potpisu Elbera je upitao novinar njemačkog Bilda.
- Nisu mu sve na broju, to je totalna ludost. Šesta liga, glupost. Vjerojatno je mislio da se Uerdingen, kao nekad, i dalje natječe u drugoj ligi - kroz smijeh je rekao Elber.
Ailton je sa šestoligašem potpisao na godinu i pol.
- To donekle mogu shvatiti. Kada se karijera primakne kraju kao igrač to niste spremni prihvatiti. Ne znate što biste drugo, pa ste spremni igrati do 42. godine. No, Ailtonu je to dobar potez. Ima mnogo prijatelja u Njemačkoj, a potez je dobar i za njegovu suprugu i cijelu obitelj - ublažio je Elber prvotnu izjavu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ddino 05.12.2009.

    a dobro.. ocito nece dobivati veliku placu.. al zato ce igrati na selu :P covjek ocito voli prirodu.. sretno

  • YUSSUF 77 05.12.2009.

    Crni brat od Hrvoja Štroka:)

  • jimj 05.12.2009.

    a ludjaka,vidi mu glave,hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare