To je to što me zanima!

Elche ostaje na dnu Primere, Pašaliću 34 minute na Riazoru

U posljednjem susretu 15. kola Primere Deportivo je na svojem stadionu pobijedio Elche s 1-0 u derbiju začelja. Mario Pašalić ušao je u igru u 56. minuti za goste
Vidi originalni članak

Elche već šest utakmica ne zna za pobjedu, ali da je izvukao bolji rezultat u gostima kod Deportiva, odlijepio bi se s dna ljestvice. Domaći to nisu dopustili, pobjedom 1-0 pobrinuli su se da klub Marija Pašalića s deset bodova iz 15 utakmica ostane na začelju. 

Jedini gol zabio je Luis Farina u 22. minuti, za prvu pobjedu Deportiva još od 19. listopada i susreta protiv Valencije. Pašalić je ušao u igru u 56. minuti umjesto Josea Angela, no ni on nije uspio spriječiti deveti poraz Elchea u Primeri. 

Deportivo je s 13 bodova izašao iz zone ispadanja, tamo su sad Cordoba (11), Almeria (10) i Elche (10). Pašalićevi sljedećeg vikenda dočekuju Malagu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ses2000 16.12.2014.

    pašalić haha kakva prevara od igraca...

  • chadjohn 16.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • lasov 15.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare