To je to što me zanima!

Elez je na odlasku iz Hajduka, zaigrat će Ligu prvaka? Nešto je čudno u odnosu njega i trenera

Prije gostovanja u Osijeku na Poljud je stigla ponuda kluba koji će igrati u vrlo atraktivnoj skupini elitnog natjecanja s Juventusom i PSG-om. Prozvao je suigrače nakon poraza
Vidi originalni članak

Josip Elez (28) na izlaznim je vratima Hajduka. Lako je moguće da će u idućih nekoliko dana biti finaliziran njegov transfer u inozemstvo.

Kako neslužbeno doznajemo, u pitanju je izraelski klub Maccabi Haifa, koji je izbacio Crvenu zvezdu u play-offu Lige prvaka i u skupini elitnog natjecanja igrat će protiv velikana Juventusa i PSG-a, kao i protiv portugalske Benfice.

POGLEDAJTE VIDEO: Tragedija u obitelji Marka Livaje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U više navrata pisali smo da se nešto čudno događa sa stoperom koji je bio na ledu zbog navodne svađe unutar momčadi i trenerom Valdasom Dambrauskasom. Zato je bio izvan momčadi, a neki drugi igrači bili su u prvom planu. Na veliko iznenađenje, Elez se vratio u momčad i odigrao zadnjih nekoliko utakmica.

Prije gostovanja u Osijeku ponuda iz Izraela je stigla u Split i poznata je čelnicima Hajduka pa se Elezove nastupe može promatrati u tom svjetlu. Pustili su ga da igra i tako osigura transfer koji odgovara i jednima i drugima. Elezova tržišna vrijednost je 900.000 eura, a na Poljud se vratio nakon tri i pol godine u njemačkom Hannoveru.

Njegovi medijski istupi ovog ljeta poprilično su zanimljivi. Tako je na pripremama u Austriji bocnuo predsjednika Lukšu Jakobušića kad je, predstavljajući se kao novinar njemačkog Bilda, upitao:

- Rekli ste da je ekipa sasvim dovoljna za sve, ali ova ekipa prošle godine nije uspjela osvojiti prvenstvo i ispali su od Tobola u Europi, je li to opet neka pila naopako?

- Brinu me vaše sumnje je li ovo dovoljno. Možda nam trebaju dva stopera, sve je drugo dobro - odgovorio mu je Jakobušić i nasmijao okupljene, no to ipak nije utjecalo na transfer.

Nakon utakmice u Osijeku stoper "bilih" kritizirao je suigrače i, između ostaloga, pomalo iznenađujuće na pitanje koliko je dobro sedam dana treninga prije Slaven Belupa odgovorio:

- To može i pomoći i odmoći. Ne smijemo sad previše razmišljati da moramo sve promijeniti, treba svatko pogledati sebe i odlučiti da se mora postaviti bolje i početi igrati zajedno. Biti više kao momčad. Samo tako možemo pobjeđivati i ostvarivati bolji rezultat.

Elez je bio jedan od lidera svlačionice, a što se promijenilo u međuvremenu, teško je saznati. U svakom slučaju, čini se da je zbog cijelog spleta okolnosti nakon 46 nastupa došao kraj njegovoj suradnji s Hajdukom.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Nap7 29.08.2022.

    Sretno mu doci ce bolji

  • bila.bestija 29.08.2022.

    ovo je jako losa igra... pa namaa nista nije dobro ono.....nazalost opet je vrime za smjenu...a najvise mi je zao onog malog Biuka, onaj njegov "menadzer" (ako se ONO moze nazvat MENADŽEROM, izgleda ko maalo kucno cudoviste s kojin plasim dicu kada nisu dobri da ce im doc) prica po ZG lokalima da ga je vec 'utopio' za 7M eura i da je sebi uzea DVA MILIJUNA U KOMADU.....e jadno dijete i jadni oce s kim vi urusavate imidz diteta samo zbog neke sitne love..... FUJ

  • realist1993 29.08.2022.

    Elez je loš,hajduk je falia snjime,nije kvalitet i treba ga se rijesit realno

Komentiraj...
Vidi sve komentare