Obavijesti

Sport

Komentari 95

Elez je na odlasku iz Hajduka, zaigrat će Ligu prvaka? Nešto je čudno u odnosu njega i trenera

Elez je na odlasku iz Hajduka, zaigrat će Ligu prvaka? Nešto je čudno u odnosu njega i trenera

Prije gostovanja u Osijeku na Poljud je stigla ponuda kluba koji će igrati u vrlo atraktivnoj skupini elitnog natjecanja s Juventusom i PSG-om. Prozvao je suigrače nakon poraza

VIDEO

Josip Elez (28) na izlaznim je vratima Hajduka. Lako je moguće da će u idućih nekoliko dana biti finaliziran njegov transfer u inozemstvo.

Kako neslužbeno doznajemo, u pitanju je izraelski klub Maccabi Haifa, koji je izbacio Crvenu zvezdu u play-offu Lige prvaka i u skupini elitnog natjecanja igrat će protiv velikana Juventusa i PSG-a, kao i protiv portugalske Benfice.

POGLEDAJTE VIDEO: Tragedija u obitelji Marka Livaje

Pokretanje videa...

Otac Marka Livaje poginuo je sinoć u teškoj prometnoj nesreći VIDEO

U više navrata pisali smo da se nešto čudno događa sa stoperom koji je bio na ledu zbog navodne svađe unutar momčadi i trenerom Valdasom Dambrauskasom. Zato je bio izvan momčadi, a neki drugi igrači bili su u prvom planu. Na veliko iznenađenje, Elez se vratio u momčad i odigrao zadnjih nekoliko utakmica.

Prije gostovanja u Osijeku ponuda iz Izraela je stigla u Split i poznata je čelnicima Hajduka pa se Elezove nastupe može promatrati u tom svjetlu. Pustili su ga da igra i tako osigura transfer koji odgovara i jednima i drugima. Elezova tržišna vrijednost je 900.000 eura, a na Poljud se vratio nakon tri i pol godine u njemačkom Hannoveru.

Hajduk u gostima pobijedio Goricu 4:0 u 22. kolu Prve HNL

Njegovi medijski istupi ovog ljeta poprilično su zanimljivi. Tako je na pripremama u Austriji bocnuo predsjednika Lukšu Jakobušića kad je, predstavljajući se kao novinar njemačkog Bilda, upitao:

- Rekli ste da je ekipa sasvim dovoljna za sve, ali ova ekipa prošle godine nije uspjela osvojiti prvenstvo i ispali su od Tobola u Europi, je li to opet neka pila naopako?

- Brinu me vaše sumnje je li ovo dovoljno. Možda nam trebaju dva stopera, sve je drugo dobro - odgovorio mu je Jakobušić i nasmijao okupljene, no to ipak nije utjecalo na transfer.

Derbi Dinama i Hajduka u zadnjem kolu HNL-a

Nakon utakmice u Osijeku stoper "bilih" kritizirao je suigrače i, između ostaloga, pomalo iznenađujuće na pitanje koliko je dobro sedam dana treninga prije Slaven Belupa odgovorio:

- To može i pomoći i odmoći. Ne smijemo sad previše razmišljati da moramo sve promijeniti, treba svatko pogledati sebe i odlučiti da se mora postaviti bolje i početi igrati zajedno. Biti više kao momčad. Samo tako možemo pobjeđivati i ostvarivati bolji rezultat.

Elez je bio jedan od lidera svlačionice, a što se promijenilo u međuvremenu, teško je saznati. U svakom slučaju, čini se da je zbog cijelog spleta okolnosti nakon 46 nastupa došao kraj njegovoj suradnji s Hajdukom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz