To je to što me zanima!

Embiid Šariću: Nema te cijelo ljeto, ne odgovaraš na poruke...

Nema te cijelo ljeto, ne zoveš, ne pišeš mi poruke, jednostavno nestaneš. Pisao sam ti poruku, nisi mi odgovorio - tužan je bio Kamerunac, na što mu je Dario imao spreman odgovor...
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaši polako se vraćaju u svoju NBA klubove gdje se završne pripreme uoči nove sezone koja počinje za dva tjedna privode kraju. Tako su se nakon skoro tri mjeseca susreli suigrači u Philadelphiji i vrlo dobri prijatelji Dario Šarić i Joel Embiid i u šaljivom tonu požalili se jedan drugome zašto se nisu javljali.

- Nisi mi napisao poruku, niti si me nazvao, sve je to u redu - počeo je simpatični Kamerunac razgovor, a Šarić mu je odgovorio.

- Trebao si mi čestitati na dobro odigranoj posljednjoj utakmici doigravanja, to si preskočio - uzvratio mu je Dario.

- Nema te cijelo ljeto, ne zoveš, ne pišeš mi poruke, jednostavno nestaneš. Pisao sam ti poruku, nisi mi odgovorio - tužan je bio Kamerunac, na što mu je Dario imao spreman odgovor.

- Bio si u Europi, u Parizu, mogao si me pozvati na kavu.

Joel Embiid dobri je duh svlačionice Sixersa kojega su prošlih sezona često pogađale ozljede te nije mogao u potpunosti pokazati svoj potencijal. No, prošle sezone je ovaj snažni centar pokazao o kakvoj klasi je riječ, a kao nagradu za dobre igre je zaslužio poziv u All Star momčad. 

Prošle sezone je Philadelphia došla do polufinala istočne konferencije uz sjajni trio Šarić, Embiid, Simmons. Ove sezone također pretendiraju na ulazak u doigravanje i to s visoke pozicije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 27.09.2018.

    Jedan od najboljih centara..a u Phili daleko najbolji igrac..za mene!!

  • Agramovac88 27.09.2018.

    Jbt Šarić priča ko Rocky Balboa...

  • prcko vitamincic 27.09.2018.

    U Phili igra sa budućim hall of famerima, a u reprezentaciji ima samo Babu i njezine unuke koji jedva dobace do obruča. Nije ni čudo što mu padne moral i motivacija u reprezentaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare