To je to što me zanima!

Emery: Sevilla zaslužila titulu; Bacca: Ovo je baš jedinstveno

Dnjipro se pokazao tvrdim orahom, ali Sevilla je ipak uspjela osvojiti četvrti trofej pobjednika Kupa Uefe/Europske lige, na radost svih članova andaluzijskog kluba
Vidi originalni članak

Sevilla je u samo devet godina postala najuspješniji klub u povijesti Kupa Uefe i Europske lige osvojivši četvrti naslov drugog najvažnijeg europskog klupskog nogometnog natjecanja. Španjolci su u varšavskom finalu nakon velike borbe svladali Dnjipro 3-2.

- Puno smo truda uložili u ovo, cijela je momčad funkcionirala jako dobro. Imali smo poteškoća u svim utakmicama - rekao je trener andaluzijske momčadi Unai Emery te otkrio kako je motivirao momčad na poluvremenu:

- Rekao sam im kako ovakvo natjecanje zahtijeva puno i da moraju čekati njihov trenutak. Zaslužili smo ovo, sada trebamo uživati.

Branitelj naslova gubio je golom Nikole Kalinića u sedmoj minuti, a onda je preko Krychowiaka i Bacce sve preokrenuo od 28. do 31. minute. Iako je Ruslan Rotan u 44. minuti iz slobodnjaka sjajno pogodio za 2-2, Carlos Bacca novim golom 17 minuta prije kraja slomio je ukrajinska srca.

- Želio bih posvetiti ovaj trofej Bogu i svojoj obitelji u Kolumbiji. Ovo je nešto jedinstveno i želim uživati. Presretan sam što sam mogao zabiti dva gola - kazao je Bacca, a Aleix Vidal dodao:

- Željeli smo obraniti naslov. Dnjipro je pokazao da je vrhunska momčad, a mi smo pokazali sve što je potrebno kako bismo na kraju slavili.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • MrSpaceguy3 28.05.2015.

    Da ne navijam za Real navijao bih za Sevillu. Stvarno klub sa jednom ugodnom klimom, dobrim navijačima, iz lijepoga mjesta.

  • zokinjo 28.05.2015.

    Čestitke treneru i igračima, bravo:-)

  • poluoblacno11 28.05.2015.

    Hvala Sevilli na duplom dobitku sinoć uživo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare