To je to što me zanima!

Emeryjeve rošade: Tjera Özila i Mkhitaryana i kupuje dvojicu...

Španjolski trener Unai Emery odlučio je na ljeto prodati Mesuta Özila i Henrika Mkhitaryana koji su preskupi, a ne igraju u prvoj postavi. Time se želi otvoriti prostor za dovođenje Tierneyja i Barelle
Vidi originalni članak

Veliki troškovi za plaće igrača ponukali su vodstvo Arsenala da u ljetnom prijelaznom roku pokušaju prodati dvojicu veznjaka, Henrikha Mkhitaryana (30) i Mesuta Ozila (30), objavili su u srijedu britanski mediji.

Ozil je najplaćeniji igrač Arsenala sa zaradom od 20 milijuna eura po sezoni, a Mkhitaryan ima godišnju plaću od 10,5 milijuna eura. Obojica nisu u prvom planu kod trenera Unaija Emeryja, u 30 utakmica Premier lige Mkhitaryan je bio 13 puta u početnoj postavi, a Ozil 15 puta.

Njihova prodaja otvorila bi prostor za željena pojačanja, a trener Emery želi u ljeto dovesti lijevog braniča Celtica Kierana Tierneyja (21) i veznjaka Cagliarija Nicolu Barellu (22).

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mestar 28.03.2019.

    Tridesta godina, skupi ne igraju pa sto bi nego ih probat prodat nekome jer poslije tridesete mogu bit samo gori ne bolji.Tesko da ce mu netko dat tu placu pa ako misli igrat treat ce srezat placu gdje otisao da otisao.

  • Puta Madre 27.03.2019.

    Kupit će ih Erdogan

  • good vibes 27.03.2019.

    Treba otjerati obojicu dok se može neka kesa dobiti i dovesti nekog krilnog napadača i zamjenu za Ramseya. Ovu dvojicu je lagano pojeo moderan nogomet za koji moraš biti polivalentan. Klasicni spori prednji veznjaci koji su beskorisni na krilu, a zadnjeg veznog ni ne mogu igrat. Nesto tipa James i Muller iz Bayerna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare