To je to što me zanima!

Emotivna poruka Hrgina rivala: Razočaran sam, ali znam kakva je tvoja bol. Prošao sam kroz to

I ja sam prije nekoliko godina imao tešku borbu odmah nakon što sam ostao bez jednog roditelja. To me jako pogodilo, napisao je kineski boksač Zhang u poruci Filipu Hrgoviću
Vidi originalni članak

Ubio sam se od treninga za ovaj meč i nadam se ću dobiti priliku da ovoga vikenda pokažem svoje vještine i svoju snagu, a onda se nakon toga možemo vratiti nedovršenom poslu, napisao je kineski boksač Zhileija Zhanga (39, 23-0-1) nakon što je ugledni Boxing Scene objavio kako se Filip Hrgović (29, 14-0) povukao iz meča protiv njega.

POZNAT I RAZLOG Ništa od meča karijere: Hrgović odustao od borbe sa Zhangom!

Ništa još nije službeno, ali prema izvorima koji stoje iza ove vijesti, izgleda da Hrgovića još nećemo gledati u ringu. Razlog povlačenja je navodno nedavna smrt oca Pere nakon koje hrvatski boksač treba vremena za obitelj i sebe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iako sam jako razočaran situacijom, osjetio njegovu bol i gubitak. Naime, i ja sam prije nekoliko godina imao tešku borbu odmah nakon što sam ostao bez jednog roditelja. To me jako pogodilo - stao je Zhang uz rivala.

Prema pravilima IBF-a hrvatsko-kineski obračun trebao bi se svejedno dogoditi, ali nekog drugog datuma. Organizatori su odmah krenuli u potragu za novim Zhangovim protivnikom, ali za meč na 10 rundi pošto će netko doći na short notice. Trebali su biti sunaslovna borba na priredbi koju predvodi ponajbolji boksač svijeta Saul ‘Canelo’ Alvarez (37, 57-1-2) kojeg čeka okršaj protiv Dmitryja Bivola (31, 19-0).

NAKON DUGE BOLESTI Tuga u obitelji Hrgović: Filipu je u 67. godini preminuo otac Pero

Podsjetimo, pobjednik meča Hrgović - Zhang trebao je biti obavezan izazivač pobjednika meča teškaškog prvaka Anthonyja Joshue (32, 24-2) i Aleksandra Usika (35, 19-0).

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Idi na 24sata

Komentari 35

  • FokuMe 03.05.2022.

    Nece i nece i nece ga zamisli... sta ti je zivot

  • DUH RATNIKA...MPT 03.05.2022.

    Naprijed HF!👍💪

  • gejmer 03.05.2022.

    Svi sve znaju,obukli rukavice nisu!Podrška Filipu!Ija sam glup uopce sta sad uopce pisem komentar u nekom novinskom clanku,al eto valjda nemam pametnijeg posla ko vecina tu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare