To je to što me zanima!

Emotivna zahvala kapetana: Nitko nikoga ne voli kao vi nas

Hvala svakom pojedinačno na svakoj poruci podrške, svakom poviku, svakom pljesku, svakom uzdahu, napisao je Darijo Srna na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Darijo Srna bio je naš najbolji igrač u sve četiri utakmice na Euru, Darijo Srna nam treba u reprezentaciji i ja ću napraviti sve da on ostane s nama, rekao je Ante Čačić u jučerašnjem razgovoru za 24sata.

Kapetan je na Europskom prvenstvu u Francuskoj po mnogima igrao najbolji nogomet u karijeri čime su njegovi brojni kritičari dobili jasan odgovor treba li i dalje biti u reprezentaciji. Na Euro je otišao izuzetno motiviran da s reprezentacijom napravi velike stvari, a Čačić je svima jasno dao do znanja da je kapetan njegova produžena ruka kako u svlačionici, tako i na terenu.

I doista, kapetan je bio to ljepilo koje je posljednjih godina držalo na okupu reprezentativce, a u Francuskoj je samo to još jednom dokazao. Vatreni su kao rijetko kada bili kao jedan, a kada je kapetana potresla obiteljska tragedija usred Eura, jedan za drugim suigrači su mu pružali toliko potrebnu podršku. 

Njegovu požrtvovnost i potrebu da mu pomognu u danima neizrecive tuge prepoznali su i navijači koji su mu u nastavku Eura iz utakmice u utakmicu skandirali i slali poruke podrške. Suze kapetana prilikom intoniranja hrvatske himne, ali i nakon poraza od Portugala, jasno su rekle sve, Darijo je Euro igrao za oca Uzeira i za svoju Hrvatsku, a nakon povratka zahvalio se navijačima na podršci preko društvenih mreža. 

'Dragi hrvatski navijači, neopisivo Vam hvala na svoj ovoj silnoj ljubavi bez koje ne bi imao snage proći kroz najteže razdoblje svog života. Nikada vam to neću zaboraviti. Hvala svakom pojedinačno na svakoj poruci podrške, svakom poviku, svakom pljesku, svakom uzdahu... Kad bi se barem mjerili navijači, bili bi prvaci svijeta! Nitko nikoga ne voli kao što vi volite nas i kao što mi volimo vas! I oprostite nam za svu onu tugu i suze na kraju, vjerujte, željeli smo to jednako kao i vi! Hrvatska - zauvijek!'

Idi na 24sata

Komentari 51

  • hosovac_1_1 01.07.2016.

    legenda i poštenjačina...bravo Dario

  • BDC 29.06.2016.

    Super

  • DUH RATNIKA...MPT 29.06.2016.

    DRAGI KAPETANE. Ni u jednom trenutku tvoje višegodišnje igre za repku nije se vidjelo ni djelić ono "neda mi se". Uvjek vjeran, požrtvovan...Šta reći nego hvala ti za sve odigrane i nadam se koje ćeš odigrati utakmice za Hrvatsku. Jedan je jedini DARIJO SRNA. IDEMO HRVATSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare