To je to što me zanima!

Emotivni Ballack oglasio se prvi put nakon smrti sina Emilija...

Ballackov sin Emilio život je izgubio od posljedica stradavanja nakon što je pao s quada. Iako su vatrogasci i hitna pomoć stigli odmah reagirali, 18-godišnjaku nije bilo pomoći
Vidi originalni članak

Legendarni njemački nogometaš Michael Ballack (44) prije dva mjeseca proživljavao je najteže trenutke svoga života. 

Njegov sin Emilio (18) poginuo je u prometnoj nesreći u Portugalu. Ballackov sin vozio je quad te je pao s njega u trenutku sudara. Nažalost, nije mu bilo pomoći. 

Nesreća se zbila u Troia Peninsuli, poznatom odmaralištu, a Emilio je život izgubio u blizini kuće koju je njegov otac Michael kupio prije nekoliko godina. Emilio je na društvenim mrežama objavljivao fotografije s odmora, no njegovu obitelj je u noći na četvrtak dočekala grozna vijest.

Na mjesto nesreće su u istom trenutku došli vatrogasci i hitna pomoć. 

Smrt najstarijeg sina jako je potresla Ballackovu obitelj, a Michael i njegova supruga molili su za maksimalnu privatnost tijekom teških dana koje su proživljavali. 

Prvi put nakon nesreće, Ballack se oglasio na društvenim mrežama, a razlog je bio Emilijev rođendan. Jučer je trebao proslaviti 19. rođendan. 

"Rođen si prije točno 19 godina u 17.36 sati. Tvoja odsutnost me samo tjera da te volim još više", napisao je Ballack.

Ballack je u komentarima dobio veliku podršku, a između ostalih oglasili su se i njegovi bivši suigrači Lampard, Terry, Deco, Fabregas, Belletti, Cole, Kalou...

Podsjetimo, Ballack je karijeru završio 2012. godine u Bayer Leverkusenu, s Chelseajem je osvojio jednu Premier ligu i dva FA Kupa, a s Bayernom tri prvenstva i tri kupa. Karijeru je započeo u Kaiserslauternu s kojim je senzacionalno osvojio prvenstvo 1998. godine. 

Bio je kapetan njemačke reprezentacije te s njom osvojio treće mjesto na SP-u 2006. godine te igrao finale Eura 2008. godine. Tada je Španjolska bila bolja s 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Marijan_Matijević 20.09.2021.

    Ne postoji veća bol od gubitka vlastitog djeteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare