To je to što me zanima!

Emotivni Dudu objavio video: Najdražih 29 golova u karijeri

"Najdražih 29 golova u karijeri. Vatreni, sretno protiv Japana. Samo hrabro i bez predaje. Dudu je uz vas", napisao je u opisu objave legendarni napadač Hrvatske
Vidi originalni članak

Da nije bilo te proklete ozljede i 'mesara' Martina Taylora samo nebo bi bila granica Eduardu da Silvi, Brazilcu kojeg je Hrvatska uzela 'pod svoje', a on za to i dandanas pokazuje zahvalnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dudu sa svojom obitelji prati svaki utakmicu Hrvatske u Katru, o tome redovito i izvještava svoje pratitelje na društvenim mrežama, a uoči utakmice osmine finala objavio je video svih svojih golova za hrvatsku reprezentaciju za koju je odigrao 62 utakmice.

BIRTIJA Budimo ponizni i svjesni da Njemačka ima više linijskih sudaca nego Hrvatska igrača PRESICA VATRENIH Vatreni spremni za Japan: 'Ako Modrić može trčati u 89. minuti, onda možemo i mi mlađi igrači!'

"Najdražih 29 golova u karijeri. Vatreni, sretno protiv Japana. Samo hrabro i bez predaje. Dudu je uz vas", napisao je u opisu objave legendarni napadač Hrvatske.

Podsjetimo, na listi vječnih strijelaca hrvatske reprezentacije Eduardo drži treće mjesto. Više od njega zabili su tek Davor Šuker (45 golova) i Mario Mandžukić (33).

VATRENI SU SPREMNI ZA JAPAN:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 04.12.2022.

    Kakva lakoća zabijanja bez kompliciranja i okljevanja

  • Čudesni Prvokrilac2 03.12.2022.

    Zašto mi je obrisan komentar u kojem sam napisao da je Eduardo legenda, da ga svi volimo i da je uvijek davao sve za Hrvatsku. Jeste li vi bolesni?

  • Bramornjak 03.12.2022.

    Eduardo da se nisi te tuzne 2008 ozljedio, Hrvatska bi bila europski prvak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare