To je to što me zanima!

Emotivni Maradona pustio je suzu: Pomozite ljudima da jedu

Osim u Buenos Airesu trener Gimnasia de la Plate sudjeluje i u pomoći za Napulj za koji je na jednoj od aukcija s nogometnim memorabilijima skupljeno 85 tisuća eura za kupnju osnovnih potrepština
Vidi originalni članak

Među mnogim dobrim djelima u ovo doba pandemije korona virusa sudjeluje i neprofitna organizacija Corazones Solidarios koja tjedno dostavlja više od 5000 obroka ugroženima po Buenos Airesu.

U KARANTENI ZBOG VIRUSA Maradona je potpisao dres za izolirane siromahe u Argentini

Podršku njima, a i poziv svima da se uključe poslao je Diego Armando Maradona koji je, snimajući video, pustio i suzu...

- Pomozite ljudima da jedu - bila je glavna poruka velikog Argentinca koji će također pomoći.

- Odmah se složio s idejom da zamolimo ljude da nastave s kuhanjem i bio je vrlo uzbuđen. I on će dati donaciju - rekla je članica udruge Verónica Miele.

ŽIVOTNA PRIČA Maradona je poručio 'najboljem ikad': Počivaj u miru, učitelju!

Jedna od donacija bio je i dres sa Svjetskog prvenstva 1986. godine od čijeg će se novca s aukcije kupiti hrana. Dres, tj. njegova replika, prodan je za 55 tisuća eura.

- Izvući ćemo se - napisao je Maradona na tom dresu u kojem je s Argentinom postao svjetski prvak.

Osim u Buenos Airesu trener Gimnasia de la Plate sudjeluje i u pomoći za Napulj za koji je na jednoj od aukcija s nogometnim memorabilijima skupljeno 85 tisuća eura za kupnju osnovnih potrepština za građane Napulja koji su našli u teškoj ekonomskoj situaciji zbog pandemije korona virusa.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • iiiih 17.05.2020.

    Prase veliko

  • Trump Jong Un 17.05.2020.

    Podsjeća me na Ivana Račana juniora

  • 17.05.2020.

    Koja patetika

Komentiraj...
Vidi sve komentare