To je to što me zanima!

Engleski mediji se naslađuju: Rashford vratio Luku u Spurse

'Engleska uzvratila Hrvatskoj za poraz u Rusiji', piše Metro i dodaje kako se radi o epskom povratku. Isti portal piše i kako je Marcus Rashford sjajnim driblingom vratio Luku Modrića u Tottenham
Vidi originalni članak

Hrvatska je izgubila 2-1 na Wembleyu i ispala iz Lige nacija.

Vodili su Vatreni golom Kramarića, ali Englezi su u sedam minuta preko Lingarda i Kanea okrenuli utakmicu i prošli na završni turnir.

POGLEDAJTE GALERIJU

Španjolska je završila druga što znači da ne ispada, ali niti ne ide dalje, dok će Modrić i društvo sljedeće sezone igrati u nižem rangu Lige nacija. Engleski mediji očekivano su euforično popratili pobjedu svoje reprezentacije.

'Engleska opet u polufinalu nakon što je potopila Hrvatsku na Wembleyu', piše Daily Mail koji u tekstu dodaje kako se nogomet još ne vraća doma, već ide u Portugal na završnicu Lige nacija. Pobjeda je, kako piše Daily Mail, bila zaslužena.

'Čudesan povratak lansirao je Englesku u polufinale', naslov je na BBC-ju koji piše kako je engleski spasitelj Harry Kane potopio Hrvatsku i izbacio je u niži rang.

'Hrvati su to zaslužili! Engleska pjevala 'It's coming home' nakon što je slavila na Wembleyu', naslov je na tabloidu The Sun. U tekstu piše kako je Luka Modrić prozivao engleske navijače jer su pjevali tu pjesmu na SP-u, a sad mu se to vratilo.

'Dramatičan povratakan a Wembleyu', naslov je n a Mirroru. Igrači Garetha Southgatea, piše Mirror, bili su na rubu ponora, ali pet minuta prije kraja Kane je spasio stvar.

'Engleska uzvratila Hrvatskoj za poraz u Rusiji', piše Metro i dodaje kako se radi o epskom povratku i prolasku u polufinale Lige nacija. Isti portal piše i kako je Marcus Rashford sjajnim driblingom vratio Modrića u Tottenham.

'Kaneov gol osigurao Engleskoj polufinale i izbacio Hrvatsku, piše Guardian.

Utakmicu su popratili i španjolski mediji koji su navijali za remi, jer su jedino tako mogli proći skupinu. 

'Španjolska je eliminirana', naslov je na Marci.

'Kane je osigurao Englezima polufinale', piše AS.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • danijel23 19.11.2018.

    Glupo natjecanje i uopce ne kuzin cemu sluzi i da ga osvojis, opet moras igrat kvalifikacije ali za bzvz i bit tamo smetalo.... Nadam se da je ovo zadnja godina tome, makar mi jasno da uefa na tome inzistira jer je puno gledanije od prijateljskih i odma vise para njim ide..glupo natjecanje koje ne sluzi nicem osim za povredu igraca

  • zera 18.11.2018.

    Ovo natjecanje nema smisla kako ga mogu uspoređivat sa SP.

  • mica trftaljka 18.11.2018.

    Bas su Englezi ova liga nacije je i nije zanimljiva bitno je svijetlo i evropsko Englezi imaju drvenu medalju oko vrata od svijetlog prvenstva i imaju centri miljona registriranih igrača u nogometu kolko mi imamo stanovnika bas ste Englezi jazavci

Komentiraj...
Vidi sve komentare