Obavijesti

Sport

Komentari 43

Engleski mediji se naslađuju: Rashford vratio Luku u Spurse

Engleski mediji se naslađuju: Rashford vratio Luku u Spurse
1

'Engleska uzvratila Hrvatskoj za poraz u Rusiji', piše Metro i dodaje kako se radi o epskom povratku. Isti portal piše i kako je Marcus Rashford sjajnim driblingom vratio Luku Modrića u Tottenham

VIDEO

Hrvatska je izgubila 2-1 na Wembleyu i ispala iz Lige nacija.

Vodili su Vatreni golom Kramarića, ali Englezi su u sedam minuta preko Lingarda i Kanea okrenuli utakmicu i prošli na završni turnir.

POGLEDAJTE GALERIJU

UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia
70
| Foto: CARL RECINE, instagram/angel correa

Španjolska je završila druga što znači da ne ispada, ali niti ne ide dalje, dok će Modrić i društvo sljedeće sezone igrati u nižem rangu Lige nacija. Engleski mediji očekivano su euforično popratili pobjedu svoje reprezentacije.

'Engleska opet u polufinalu nakon što je potopila Hrvatsku na Wembleyu', piše Daily Mail koji u tekstu dodaje kako se nogomet još ne vraća doma, već ide u Portugal na završnicu Lige nacija. Pobjeda je, kako piše Daily Mail, bila zaslužena.

'Čudesan povratak lansirao je Englesku u polufinale', naslov je na BBC-ju koji piše kako je engleski spasitelj Harry Kane potopio Hrvatsku i izbacio je u niži rang.

'Hrvati su to zaslužili! Engleska pjevala 'It's coming home' nakon što je slavila na Wembleyu', naslov je na tabloidu The Sun. U tekstu piše kako je Luka Modrić prozivao engleske navijače jer su pjevali tu pjesmu na SP-u, a sad mu se to vratilo.

'Dramatičan povratakan a Wembleyu', naslov je n a Mirroru. Igrači Garetha Southgatea, piše Mirror, bili su na rubu ponora, ali pet minuta prije kraja Kane je spasio stvar.

'Engleska uzvratila Hrvatskoj za poraz u Rusiji', piše Metro i dodaje kako se radi o epskom povratku i prolasku u polufinale Lige nacija. Isti portal piše i kako je Marcus Rashford sjajnim driblingom vratio Modrića u Tottenham.

'Kaneov gol osigurao Engleskoj polufinale i izbacio Hrvatsku, piše Guardian.

Utakmicu su popratili i španjolski mediji koji su navijali za remi, jer su jedino tako mogli proći skupinu. 

'Španjolska je eliminirana', naslov je na Marci.

'Kane je osigurao Englezima polufinale', piše AS.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija