To je to što me zanima!

Engleski mediji već podcjenjuju 'modre', Maldini se prisjetio: Da, igrali smo protiv Dinama...

O Chelseaju je nepotrebno trošiti riječi, Milanu također, a Austrijanci su prošle sezone senzacionalno prošli skupinu Lige prvaka pokraj Seville i Wolfsburga pa kasnije namučili veliki Bayern
Vidi originalni članak

Dinamo je osmi put izborio grupnu fazu Lige prvaka, a smješten je u skupinu E s Milanom, Chelseajem i Salzburgom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jasno je da bi hrvatskom prvaku po kvaliteti više odgovaralo igranje u Europskoj ligi, no najveća pozornica, najveći klubovi pa na kraju krajeva i najveći novac je u Ligi prvaka. 'Modrima' neće biti nimalo lako. O Chelseaju je nepotrebno trošiti riječi, Milanu također, a Austrijanci su prošle sezone senzacionalno prošli skupinu Lige prvaka pokraj Seville i Wolfsburga pa kasnije namučili veliki Bayern. 

- Bili smo u prvom 'šeširu' pa se na papiru grupa čini lakšom nego ona prošle sezone (op.a., Liverpool, Atletico M., Porto), ali naravno da će i ovo biti izazov. Izvukli smo jake momčadi poput Salzburga, koji možda nema veliku povijest u Ligi prvaka, ali su jaki. S Dinamom smo igrali prije (op.a., 2000.) u kvalifikacijama. A tu je i Chelsea... Milan i Chelsea dva su favorita. Zadovoljni smo grupom - prokomentirao je tehnički direktor Milana, legendarni Paolo Maldini.

- Jako sam zadovoljan ždrijebom jer je to teška skupina, ali čekaju nas vrhunski protivnici i velika imena. Vidio sam osmijehe na licima naših momaka odmah nakon izvlačenja. Radujemo se tim utakmicama i spremni smo za njih. Pred nama je puno posla u sljedećih nekoliko mjeseci zbog velikog broja utakmica u kratkom vremenskom razdoblju. Bit će to intenzivno vrijeme, ali uživat ćemo u tome. Ako imate priliku igrati na ovoj razini, onda ste zadovoljni prihvatiti izazov - kazao je trener Salzburga, Matthias Jaissle (34).

I OPET JE SVE STALO... Dinamo ima i novca i volju, ali i ove će se sezone u LP - sramotiti

- Dobili smo zaista uzbudljivu skupinu protiv iznimno jakih protivnika. Suočit ćemo se s 'créme de la créme' europskog nogometa - momčadima koje su definitivno dostojne Lige prvaka. Milan ima jednu od najvećih tradicija od svih momčadi u Europi. Chelsea je prije dvije godine osvojio Ligu prvaka, tako da ne morate ništa dodati. Dinamo Zagreb je nebrojeno puta bio prvak Hrvatske, imamo iskustva protiv njih u europskom nogometu. Veselim se što ću igrati pred sigurno rasprodanom publikom na stadionu - kazao je sportski direktor austrijske momčadi Christoph Freund.

A Englezi? Službene reakcije iz kluba još nema, a mediji podcjenjuju kao i uvijek...

"Thomas Tuchel zadovoljan je ždrijebom. Više će se brinuti zbog Chelseajeva nekonzistentnosti nego zbog ovih protivnika. Chelsea bi morao završiti kao prvi u grupi", piše Daily Mail, dok The Sun dodaje da će grupa za 'plavce' biti tek odrađivanje rutine.

USPOREDBA S RIVALIMA Dinamova je momčad jeftinija, ima najmanje reprezentativaca, ali pamtimo jedinu pobjedu... VIDEO: HLADAN K'O ŠPRICER Pogledajte reakciju Čačića na ždrijeb: Dinamo nije autsajder!

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S ĐANIJEM BARBIROM - FNC 7

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 28.08.2022.

    Realno chelsea bi i moral biti prvi u grupi ja sam malo subjektivan pa bum rekel da bu dinamo drugi

  • Fritulasi 26.08.2022.

    Padali su u Maksimiru Arsenal,Tottenham,West Ham...zakaj nebi i Chelsea i Milan?

  • beriberi 26.08.2022.

    Sve bumo ih zgaziti...nek si zapamte DINAMOOO

Komentiraj...
Vidi sve komentare