To je to što me zanima!

Engleski savez traži još oštriju kaznu za Aleksandra Mitrovića!

Srpski nogometaš dobio je jednu od oštrijih kazni u povijesti Premier lige zbog nasrtaja na suca za vrijeme utakmice FA kupa. Mitrović će propustiti još sedam utakmica, ali prijeti mu i još duža kazna...
Vidi originalni članak

Napadač Fulhama i srpske reprezentacije, Aleksandar Mitrović (28), žestoko je kažnjen zbog odgurivanja i unošenja u lice sucu Chrisu Kavanaghu tijekom utakmice s Manchester Unitedom u polufinalu FA Kupa.

Srpski reprezentativac dobio je osam utakmica suspenzije, zbog čega će propustiti skoro cijeli ostatak engleskog prvenstva. Mora platiti i 75.000 funti novčane kazne, a cijela situacija mogla bi postati još gora za Mitrovića.

ODGURNUO SUCA Žestoka kazna! Mitrović dobio čak osam utakmica suspenzije

Naime, Engleski nogometni savez (FA) žalit će se na tu odluku. FA smatra da je kazna za Mitrovića blaga, a prije službenog protesta pričekat će obrazloženje komisije. Međutim, ponajviše iz proceduralnih razloga. 

Ni isprika ga nije spasila

Mitroviću nije pomoglo ni što se osobno ispričao Kavanaghu. Isto je učinio i njegov trener Marco Silva, koji je dobio dvije utakmice suspenzije nakon što je dobio crveni karton zbog nervozne reakcije.

KAOS U ENGLESKOJ Srpski nogometaš gurnuo suca i unio mu se u lice: 'Moraju ga suspendirati na deset utakmica'

- Žalim zbog mojeg ponašanja što je rezultiralo mojim isključenjem. Dozvolio sam da ljutnja izvuće najbolje iz mene i moja reakcija bila je pogrešna. Htio sam dobiti njegovu pažnju, ali priznajem da nisam trebao staviti ruke na njega i shvaćam zašto mi je pokazao crveni karton, koji mi je prvi otkad igram za Fulham - rekao je Mitrović.

Radi se, inače, o jednoj od dužih suspenzija u Premier ligi koja ne pamti tako oštre sankcije još od doba kada je Luis Suarez nosio dres Liverpoola.

Urugvajac je u travnju 2013. dobio 10 utakmica zabrane igranja zato što je ugrizao protivnika u ruku, a u prosincu 2011. dobio je osam utakmica suspenzije zbog rasističkih uvreda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 05.04.2023.

    surov,drzak,bezobrazan bila je to namjera da sudiju emocijonalno povredi

  • domagoj264 05.04.2023.

    Dobro je i prošao

  • Puno volim Hrvatsku 05.04.2023.

    Po meni je to gore od dopinga. Trajna zabrana igranje ngometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare