To je to što me zanima!

Engleski 'seronja' objasnio sve: 'Došao sam do svog mjesta i...'

Njegovo obavljanje nužde tijekom utakmice šokiralo je sve, a 17-godišnji navijač Sunderlanda ničeg se ne sjeća. Osim da je popio više od pola gajbe piva i šest 'cidera'....
Vidi originalni članak

Ime mu je Callum Mawson i ima samo 17 godina. To je onaj klinac koji je navodno obavio veliku nuždu tijekom utakmice Championshipa između Sunderlanda i Readinga.

Mawson se, naravno, ne sjeća incidenta, a za to ima i razlog. Premda ima samo 17, problema s konzumacijom većih količina alkohola nema.

- Popio sam 12 piva, šest 'cidera', a pojeo sam i dvije čokoladice iz svog adventskog kalendara - rekao je mladi navijač Sunderlanda.

Ta kombinacija pića i slastica potjerale su ga na WC, samo što je on pomislio da se školjka nalazi na njegovu mjestu. Skinuo je hlače i krenuo.

- Počeo sam piti još kod kuće, a onda sam se našao s prijateljima u pubu te sam nastavio s pivom. No kad sam došao na stadion nisam popio ni kap alkohola. Znam samo da sam došao do svog mjesta, a idućeg se sjećam da sam sjedio u nekakvom pritvoru na stadionu - ispričao je Mawson.

Do 23 sata nije uopće znao što se događa, a onda mu je prijatelj rekao da je zvijezda društvenih mreža.

VIDEO: ODVRATAN ČIN Obavio veliku nuždu na punom stadionu, navijači su povraćali!

- Cijela priča bila je na Facebooku, a čak je i Gary Lineker stavio objavu na Twitteru. Zbilja mi je žao zbog svega što se dogodilo - kaže Mawson, koji ipak poručuje da nije obavio veliku nuždu.

- Ne mogu se toga sjetiti, ali znam da nisam - istaknuo je Mawson, a i policija je potvrdila da nije došlo do velike nužde.

Mawson se sad boji za svoj posao vježbenika u jednoj firmi.

- Suspendiran sam, no vjerujem da ću dobiti i otkaz. Samo se nadam da ću nakon svega naći novog poslodavca - kaže Mawson.

Na mobitel gotovo svake minute dobije nekoliko ružnih poruka.

- Takve stvari zaista nisu potrebne. Ljudi misle da me uopće nije briga, no zaista se osjećam posramljeno zbog incidenta. Važno mi je samo da se ne šire laži - rekao je mladi navijač.

Obećao je da će od sad biti dobar, i da na stadionu više neće praviti probleme.

- Zaista nisam takav tip, u budućnosti ću pripaziti što pijem. Nadam se da me klub neće kazniti oduzimanjem godišnje ulaznice jer bi me to pogodilo - kaže Mawson.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ninorasic 09.12.2017.

    Nista cudno... Tovari i bbb seru i pisaju po našim stadionima vec 25godina

  • beebee 06.12.2017.

    Kod nas se to nikada ne bi moglo dogoditi. Blažena Hrvatska!

  • zekica 06.12.2017.

    Recimo uzmimo za početak da govori istinu, pa ajmo ovako... znači naroljao si se ko svinja... toliko da ne razlikuješ stolac na tribini od wc školjke... i šta radiš?.... gledaš utakmicu. ......?????????????? ........Ne znaš ni gdje si, ni kak se zoveš, niti šta radiš, a najmanje šta se zbiva na terenu. Pa jel takvima uopće mjesto na tribini???

Komentiraj...
Vidi sve komentare