Obavijesti

Sport

Komentari 47

Engleski 'seronja' objasnio sve: 'Došao sam do svog mjesta i...'

Engleski 'seronja' objasnio sve: 'Došao sam do svog mjesta i...'
1

Njegovo obavljanje nužde tijekom utakmice šokiralo je sve, a 17-godišnji navijač Sunderlanda ničeg se ne sjeća. Osim da je popio više od pola gajbe piva i šest 'cidera'....

VIDEO

Ime mu je Callum Mawson i ima samo 17 godina. To je onaj klinac koji je navodno obavio veliku nuždu tijekom utakmice Championshipa između Sunderlanda i Readinga.

Mawson se, naravno, ne sjeća incidenta, a za to ima i razlog. Premda ima samo 17, problema s konzumacijom većih količina alkohola nema.

- Popio sam 12 piva, šest 'cidera', a pojeo sam i dvije čokoladice iz svog adventskog kalendara - rekao je mladi navijač Sunderlanda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ta kombinacija pića i slastica potjerale su ga na WC, samo što je on pomislio da se školjka nalazi na njegovu mjestu. Skinuo je hlače i krenuo.

- Počeo sam piti još kod kuće, a onda sam se našao s prijateljima u pubu te sam nastavio s pivom. No kad sam došao na stadion nisam popio ni kap alkohola. Znam samo da sam došao do svog mjesta, a idućeg se sjećam da sam sjedio u nekakvom pritvoru na stadionu - ispričao je Mawson.

Do 23 sata nije uopće znao što se događa, a onda mu je prijatelj rekao da je zvijezda društvenih mreža.

Obavio veliku nuždu na punom stadionu, navijači su povraćali!
Obavio veliku nuždu na punom stadionu, navijači su povraćali!

- Cijela priča bila je na Facebooku, a čak je i Gary Lineker stavio objavu na Twitteru. Zbilja mi je žao zbog svega što se dogodilo - kaže Mawson, koji ipak poručuje da nije obavio veliku nuždu.

- Ne mogu se toga sjetiti, ali znam da nisam - istaknuo je Mawson, a i policija je potvrdila da nije došlo do velike nužde.

Mawson se sad boji za svoj posao vježbenika u jednoj firmi.

- Suspendiran sam, no vjerujem da ću dobiti i otkaz. Samo se nadam da ću nakon svega naći novog poslodavca - kaže Mawson.

Na mobitel gotovo svake minute dobije nekoliko ružnih poruka.

- Takve stvari zaista nisu potrebne. Ljudi misle da me uopće nije briga, no zaista se osjećam posramljeno zbog incidenta. Važno mi je samo da se ne šire laži - rekao je mladi navijač.

Obećao je da će od sad biti dobar, i da na stadionu više neće praviti probleme.

- Zaista nisam takav tip, u budućnosti ću pripaziti što pijem. Nadam se da me klub neće kazniti oduzimanjem godišnje ulaznice jer bi me to pogodilo - kaže Mawson.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener