To je to što me zanima!

Engleski tisak: Dudu protiv Milana najlošiji 'Topnik'

Arsenalov brazilski Hrvat Eduardo da Silva dobio je loše ocjene za svoj nastup u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Milana...
Vidi originalni članak

Dvoboj na Emiratesu završio je bez golova, a Dudu je igrao do 74. minute, kada je umjesto njega u igru ušao Bendtner. Ocjene u engleskim novinama sugeriraju da je hrvatski reprezentativac bio najlošiji pojedinac kod Topnika.
The Sun mu je dodijelio peticu, najlošiju ocjenu koju je od prvih 11 Arsenala dobio još samo Kolo Toure, iako logika nalaže da je Bjelokošćanin trebao ostato bez ocjene, budući da je napustio igru zbog ozljede već u 7. minuti.
U Mirroru je Eduardo jedini igrač Topnika koji je dobio peticu. Najbolju osmicu zaradio je Eboue, dok su ostali Topnici dobili šestice ili sedmice. To su i jedine dvije ocjene kojima je Mirror valorizirao učinak Milanovih igrača.
Slično je i u Guardianu, koji je također Eduarda ocijenio peticom, istom ocjenom kao i Kolo Tourea i Clichyja. Igrač utakmice je Milanov Massimo Ambrosini s osmicom.
Nešto bolje Dudu je prošao u Daily Mailu, u kojem je dobio šesticu, dok su Flamini i Fabregas u ovom dnevniku vlasnici najlošije ocjene u Arsenalovoj momčadi, petice. Najbolju sedmicu dobili su Hleb i Sendersos kod Topnika, odnosno Kalac, Ambrosini i Pirlo kod Topnika.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare