To je to što me zanima!

Englez opleo po Juranoviću: Želi ga Barca, a bio je užasan. Kao da se tjednima zabavljao...

Dok klubovi kucaju na vrata, Juranović se nakon odmora vratio u Škotsku, odradio nekoliko treninga i odigrao prvu utakmicu protiv mrskog rivala Rangersa u legendarnom Old Firmu. Susret je završio 1-1
Vidi originalni članak

Na cijelom prvenstvu trčao je kao navijen po desnoj strani, a kada je spremio u džep brazilsku zvijezdu Viniciusa, u njegovom klubu Celticu zadovoljno su trljali rukama. Atletico Madrid, Barcelona, Chelsea, lista zainteresiranih klubova samo se povećavala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Josip Juranović (27) sjajan je cijelu sezonu, ali fantastičnim nastupima na Svjetskom prvenstvu u Katru vinuo se u nebeske nogometne visine i došao u centar pozornosti. U Škotskoj svi pričaju o njemu, a Celtic se nada zaraditi barem desetak milijuna eura.

Dok klubovi kucaju na vrata, Juranović se nakon odmora vratio u Škotsku, odradio nekoliko treninga i odigrao prvu utakmicu protiv mrskog rivala Rangersa u legendarnom Old Firmu. Susret je završio 1-1, a hrvatski reprezentativac odigrao je ispod svoje razine.

Bila mu je to prva utakmica nakon susreta protiv Argentine u polufinalu SP-a, jasno je kako ga je prvenstvo emotivno i fizički ispuhalo, no bivši igrač Celtica i Chelseaja Chris Sutton uzeo si je za pravo da ga žestoko iskritizira. 

- Juranović, koji je igrao u polufinalu Svjetskog prvenstva, izgledao je kao da je tjednima išao po zabavama. Bio je užasan, povezuje ga se s Barcelonom i Chelseajem, a vi gledate ovo i mislite: 'Kvragu, kako je on ovo odigrao.' Zbilja je bio grozan - sipao je rafale bivši engleski nogometaš koji danas radi kao stručni komentator BBC-a. 

Juranović je prije osam godina igrao u trećoj hrvatskoj ligi, probio se od Hajduka do Celtica pa do prve postave reprezentacije. To je dečko koji je sve stvorio napornim i krvavim radom pa sumnjamo da će ga ovakve kritike klasičnih Engleza pokolebati. Tek mu je 27 godina, igra u formi života i pitanje je kada će jurcati po desnoj strani nekog europskog diva. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 04.01.2023.

    Ruku na srce Juranović je dobar dečko,trči,bori se,ali njemu lopta smeta.Ali takvih je barem 80% igrača s Otoka,tak da bolje im je da šute.

  • kp 04.01.2023.

    E to je kod nas tako nesmijemo davati nikom kritike.Šta je trebao lagati ko naši komentatori u studiu ili kad se utakmice prenose ja gledam tu utakmicu on prenosi i laže danas je nap.Oršić strašan najbolji ja gledam i nevjerujem 35 min.nije loptu primio on prenosi tekmu vrišti kako je ovaj dobar.Onda završi tekma u studiu njih 4 i opet seru i lažu.Čovjek je rekao ako nekog traži Barca-Celzi moraš konstatno biti odličan a ne 3 dobre 2 najgori na terenu.

  • Jao sta smo fini 03.01.2023.

    Koji je sad ovaj??!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare