To je to što me zanima!

Englezi dolaze po osvetu: Sad ćemo vam uzvratiti

Andora nije pravo mjerilo, vjerujte da smo puno jači nego što smo dosad pokazali. Idemo u Zagreb vratiti Hrvatima za sve, rekao je Terry
Vidi originalni članak

Sreća za Capella i Englesku što je između Andore i Hrvatske samo četiri dana jer bi ih gotovo sigurno na Otoku “razapeli”. Ovako je posljednjim sudačkim zviždukom završila priča o teško izborenoj pobjedi protiv 187. reprezentacije svijeta i svi su se okrenuli Maksimiru.
- Ovo je toliko važna utakmica za nas, ali pritiska nema. Spremni smo istrčati i pobijediti u Zagrebu - rekao je kapetan John Terry i pokušao barem malo demantirati ono od čega strahuje cijela Engleska, da su “lavovi” u strahu od novog neuspjeha.
Nezamjenjivi Capellov branič prisjetio se kvalifikacija za Euro.
- Tad nismo izgledali dobro, ali to je prošlost i ne želim joj se vraćati. U srijedu je nova utakmica i svi samo želimo Hrvatima vratiti za sve što su nam onda priuštili - nije zvučao uvjerljivo, pogotovo jer su se prije toga jedva obračunali s jednom od najslabijih reprezentacija svijeta.
- Andora nije pravo mjerilo, vjerujte da smo puno jači nego što smo dosad pokazali - rekao je za kraj Terry.
Znamo i mi da će u Zagrebu biti bolji, ali nadamo se da im neće biti dovoljno.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Hacker-ri 07.09.2008.

    zasto oni uopce dolaze :)?

  • willcraft 07.09.2008.

    engleska arogancija!!sad cemo vam uzvratiti! mnoge repke bi rekle idemo u zagreb pokusati uhvatiti bod! ali ne englezi oni bi pobjedu ,ja bi se vise bojao malte nego njih bas me zanima koje ce sve isprike imati ako izgube !!! a gace im se vec tresu osjecam to u zraku nasi ce se na njma ispucati jer jos nisu zaboravili tursku treba nam pobjeda protiv arogantnih engleza a onda 2010 mirno idemo po finale svjetskog prvenstva uh jedva cekam!!!!

  • Barney 07.09.2008.

    ma uzvratit cete vi moj k..c....seljacine napuhane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare