To je to što me zanima!

Englezi ga uvrstili među najveće talente, sad je potpisao za 'bile'

Sedamnaestogodišnji Ivan Ćubelić potpisao je danas ugovor s Hajdukom do 2026. godine, čime je klub nastavio sa zacrtanom strategijom ulaganja u budućnost, objavio je Hajduk
Vidi originalni članak

Hajduk za vikend igra protiv Lokomotive u borbi za Europu, a čelnici kluba su u međuvremenu krenuli s ulaganjima u budućnost. Ne, nije riječ o transferima, već o ugovorima s talentiranim igračima iz vlastitog bazena. Shvatili su u klubu da je pametnije forsirati svoje talentirane mladiće, nego trošiti novce na promašene strance.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još ranije ove godine Hajduk je potpisao višegodišnje ugovore s dijamantima Stipom Biukom i Marinom Ljubičićem, a sada je profesionalni ugovor potpisao još jedan junior u kojeg se 'bili' toliko uzdaju. Riječ je o veznjaku Ivanu Čubeliću. 

- Sedamnaestogodišnji Ivan Ćubelić potpisao je danas ugovor s Hajdukom do 2026. godine, čime je klub nastavio sa zacrtanom strategijom ulaganja u budućnost potpisivanjem dugoročnih ugovora s talentiranim igračima iz Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna - objavili su iz Hajduka.

Ćubelić je u rujnu prošle godine uvršten na popis 60 najvećih talenata svjetskog nogometa po izboru uglednog engleskog medija "The Guardian", a u aktualnoj sezoni nastupao je za juniore i Hajduk II. Redoviti je član mlađih uzrasnih kategorija hrvatske reprezentacije. 

- Ivan Ćubelić veznjak je iznimnih kvaliteta koje pokazuje kroz kontinuirani napredak i svoj razvojni potencijal zbog kojeg je u aktualnoj sezoni priključen drugoj momčadi kako bi na taj način stekao iskustvo igranja na seniorskoj razini. Od 2013. godine neizostavan je član svih uzrasnih kategorija našeg Kluba, a ove godine sudjelovao je u osvajanju juniorskog naslova prvaka Hrvatske. Potpisivanjem ugovora s Ivanom nastavljamo sa strategijom koju smo započeli. U proteklih pet mjeseci potpisali smo dugoročne ugovore sa Stipom Biukom, Marinom Ljubičićem, Karlom Sentićem, Tonijem Silićem te sada s Ivanom Ćubelićem. To je put kojim planiramo nastaviti u budućnosti - istaknuo je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius. 

Zadovoljstvo nije krio mladi veznjak Bijelih koji je ugovor potpisao u pratnji svojih roditelja. 

- Hvala svima u Klubu koji su me do sada podržavali i koji vjeruju u mene, kao i svim trenerima koji su sudjelovali u mom razvoju te mojim suigračima. Želim se zahvaliti i svojoj obitelji koja mi je bila velika podrška i bez koje ovo sve ne bi bilo moguće, nama ovo predstavlja veliku čast. Godina u kojoj sam dobio priliku na seniorskom nivou i u kojoj sam sudjelovao u osvajanju juniorske titule za mene završava na najbolji mogući način. Potpis ugovora za Hajduk je vjerojatno jedan od najvećih trenutaka u životu za svakoga tko krene trenirati nogomet u Dalmaciji, a ja se upravo tako osjećam danas. Veći poticaj od ovoga ne postoji, ovo je motiv da još više zapnem i u budućnosti dokažem da sam zaslužio ovaj ugovor - kazao je Ćubelić. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Rokijana 21.05.2021.

    Ljepo je vidjeti da je većina na strani maloga po plusu i minusu. Meni čak drago viditi što su Hajdukovi klinci prvaci juniorski jer se ne bojim za Dinamovu školu. Dao Bog da Dinamo nastavi ko do saa izbacivati igrače a Hajduk još bolje-napokon.

  • lamaprd8 21.05.2021.

    hahahahahahahahahahahahahaha kakvo prosipanje

  • edo0308 20.05.2021.

    Miriše....

Komentiraj...
Vidi sve komentare