To je to što me zanima!

Englezi odgađaju Premiership do daljnjega, trese neizvjesnost

Ostavit će se mogućnost da engleski klubovi svoje medicinsko osoblje i stadione, ukaže li se i ta stravična potreba, stave na raspolaganje ionako opterećenoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi
Vidi originalni članak

Predstavnici svih 20 klubova Premiershipa u petak će na zajedničkoj video-konferenciji u službenu odluku pretvoriti, prethodno već postignuti usmeni dogovor: engleski nogomet neće se igrati neposredno nakon trenutačno važećeg roka, 30. travnja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Englezi će slijediti primjer Španjolske i Francuske koje su svoja prvenstva prekinule: do daljnjega. Time će klubovima ostaviti i mogućnost da svoje medicinsko osoblje i stadione, ukaže li se i ta stravična potreba, stave na raspolaganje Nacionalnoj zdravstvenoj službi.

Razgovori između vodstva Premiershipa, engleske Udruge profesionalnih nogometaša i Nacionalne udruge trenera odvijaju se svakodnevno.

Jedan od tužnih apsurda koji se žele izbjeći jest i da se nekom ozlijeđenom nogometašu pomoć mora ukazivati u bolnici baš u doba u kojem je britanski zdravstveni sustav u žestokom alarmu, a od korona virusa već je preminulo gotovo 3 tisuće Britanaca.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • f1fan 03.04.2020.

    Nes ti neizvjesnosti liverpool prvak i da im nedaju pehar , al eto kakva je godina kad liverpool uzima PL nije moglo mirno proc ... nesto kao pomrcina sunca

Komentiraj...
Vidi sve komentare