To je to što me zanima!

Englezi ponovo vrebaju: Aston Villa želi dovesti Tina Sušića!

Sada je situacija puno čišća, Villa ozbiljno kreće u pripreme za sljedeću sezonu u kojoj traži iskorak i vraćanje u 1. ligu, a u tome bi joj trebao pomoći 24-godišnji Hajdukov veznjak, koga navodno cijeni na 4 mil. funti
Vidi originalni članak

Aston Villa obnovila je interes za Hajdukovog reprezentativca i ponajboljeg igrača Hrvatske nogometne lige u ovoj sezoni Tina Sušića, piše Daily Mail.

Njezin skaut ponovo ga je gledao na utakmici protiv Intera. Sušić je već bio u kombinacijama nekoliko engleskih klubova, prije svih Leicestera i Stokea, a Aston Villa ga je namjeravala dovesti i prošle zime, no nije postignut sporazum između odgovornih u klubu.

Sada je situacija puno čišća, Villa ozbiljno kreće u pripreme za sljedeću sezonu u kojoj traži iskorak i vraćanje u 1. ligu, a u tome bi joj trebao pomoći 24-godišnji Hajdukov veznjak, koga navodno cijeni na 4 milijuna funti. Sušić je odigrao protiv Intera svoju zadnju utakmicu za Hajduk u ovoj sezoni, zbog tri žuta kartona neće igrati u zadnjem kolu u Kranjčevićevoj protiv Zagreba, a je li poraz od Intera bio njegova zadnja utakmica u bijelom dresu saznat ćemo u ljetnom prijelaznom roku.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • bbbbbrrrrr 10.05.2016.

    amater taman za male jadne slabe klubove kao sto je hajduk...za borbu za 3, 4 mj....u boljim vecim klubovima.kao sto su Dinamo, Rijeka vj bi bio zadužen za skupljanje lopti

  • mestar 10.05.2016.

    Najbolje za Hajduka neka rece daidzi da opet donese torbu punu eurica i dat mu ciste papire neka potrazi srecu negdje na drugom mjestu. brblje i druzina su podijelili i potrosili one eurice sto je daidza donio zadnji put da mu necak dobije minutazu u prvuoj ekipi.

  • SpužvaBobSkockani 09.05.2016.

    Pa to bi mu bio totalni promašaj. Moš mislit. Neka čeka Barcelonu, Real, Bayern i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare