To je to što me zanima!

Englezi složni: Chelsea mora otkupiti Kovačićev ugovor...

Chelsea je dovođenjem Kovačića odradio sjajan posao. On stalno gura suigrače prema naprijed i dijeli sjajne lopte. Klub se mora potruditi da ga na ljeto i zadrži, navode Englezi nakon remija Liverpoola i Chelseaja
Vidi originalni članak

Subota nam je donijela veliki derbi u engleskoj Premierligi. Na Stamford Bridgeu su se sastali Chelsea i Liverpool, a utakmica je završila neodlučeno (1-1). 

Momčad iz Londona povela je u 25. minuti nakon što je Kovačić majstorski asistirao za Hazarda, a Belgijac lagano poentirao, ali 'redsi' su se vratili na samom kraju utakmice zahvaljujući bombi Sturridgea koja je odsjela u rašljama Arrizabalaginog gola.

BRAVO, MATEO Kova majstorski namjestio gol Hazardu, Liverpool se spasio...

Za Hazarda je to bio šesti gol u sedam odigranih utakmica domaćeg prvenstva, a nakon utakmice pohvalio je i našeg Matea Kovačića rekavši kako Hrvat ima sjajan pregled igre. 

S fantastičnim Belgijcem se slažu i engleski mediji koji navode kako je Kova pravi potez uprave Chelseaja te da 'londonski plavci' moraju otkupiti njegov ugovor na kraju sezone. 

- Njegovo dovođenje je fantastičan posao. Konstantno je gurao suigrače prema naprijed i sjajnom loptom pronašao Hazarda za otvrajući gol na utakmici. Chelsea se mora potruditi da ga na ljeto zadrži.

Od dolaska u Chelsea, Kovačić je odigrao sedam utakmica u svim natjecanjima te je podijelio jednu asistenciju.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • čoviksjuga 30.09.2018.

    A kad prodaju Hazarda na ljeto ??

  • 30.09.2018.

    Jučer je prvi put od kad je stigao u chelsea izveo dodavanje duže od 7 metara i odmah asistencija

  • Shaman Shaulich 30.09.2018.

    Ne ne, strucnjaci 24 sata u komentarima su rekli da je ovo korak unazad u Kovacicevoj karijeri te da je on prevara od igraca te da ce u Chelseu sjediti samo na klupi, ja vjerujem njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare