To je to što me zanima!

Enrique brani Carrolla: Nitko ne plaća 40 mil. eura ni za što

Andy zna zabijati u izglednim situacijama, no lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Kad zabije jedan gol, zabijat će ih mnogo, rekao je Jose Enrique o suigraču 'redsa'
Vidi originalni članak

Novim kiksom Liverpoola protiv 'fenjeraša' Blackburna  (1-1)na 'Boxing Day' na meti se ponovo našla napadačka linija 'redsa' koja je u devet premierligaških utakmica zabila samo 11 golova, dok su United i City zabijali 28 puta.

Naravno najviše je iskritiziran najskuplje siječanjsko pojačanje Andy Carroll koji mnogim promašajima ponovo nije opravdao vrijednost od 40 milijuna eura.

Bivši napadač Newcastlea ostao je na samo pet golova od dolaska, no u njegovu obranu stao je njegov suigrač Jose Enrique.

- Andy je odličan igrač. Nitko ne plaća 40 milijuna eura ni za što, a Andy vrijedi taj novac. Kad zabije jedan gol, zabijat će ih mnogo - rekao je Enrique te je dodao:

- Ovdje se mora priviknuti jer ostali igrači igraju drugačijim stilom. Imamo Suareza, Kuyta i Bellamyja - svi su drugačiji.

Liverpool se remijem protiv posljednjeplasirane momčadi Blackburna udaljio od borbe za Europu, a situacija bi vjerojatno bila drugačija da je Carroll bio prisebniji u nekim situacijama, iako je golman Roversa skidao 'čuda'.

- Andy zna zabijati u izglednim situacijama, no lopta jednostavno nije htjela u mrežu - rekao je Enrique.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • silaaa 28.12.2011.

    a rugali su se torresu...

  • LukaJureković 28.12.2011.

    Zabijat ce on, kao i u Newcastlu. YNWA!

  • m4j 28.12.2011.

    sad svi seru po carrolla a dok dode njegovo vrijeme i dok pocne trpat onda ce svi pocet svrsavat na njega ko i obicno na ovim portalima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare