To je to što me zanima!

Epic Brozo namjestio 'nišanske sprave': Zabavio se na viličaru

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, inače poznat kao zabavljač svlačionice, na društvenim je mrežama objavio fotografiju kojom je brojne obožavatelje nasmijao do suza
Vidi originalni članak

Kad je Marcelo Brozović u svlačionici nikada nije dosadno, a ovoga puta je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj s ručnikom preko glave drži plastični pištolj dajući do znanja protivnicima da je spreman za početak nadolazeće sezone. 

POGLEDAJTE VIDEO: Čudan video Brozovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brozović je na sebi svojstven način svima dao do znanja da aktualni prvaci Serie A ne misle niti ove sezone ništa prepustiti slučaju.  Na fotografiji je označio talijanskog reprezentativca i suigrača Nicolu Barellu.

Hrvatski reprezentativac zasigurno je jedan od omiljenih igrača u Interu te nerijetko originalnim pošalicama zabavlja suigrače,ali i obožavatelje. Kramarić ga je jednom prilikom opisao kao kafanskog čovjeka te je priznao da je Marcelo najbolji u biljaru i pikadu. 

Brozović je nedavno na tržište plasirao novu modnu kolekciju. Radi se o majicama koje dolaze u crnoj i bijeloj boji s natpisom 'Epic Brozo' i stiliziranim logotipom bombe. 

Marcelo je u ulozi modela sam promovirao majice, a na društvenim mrežama se pohvalio motom koji namjerava plasirati kroz modnu kolekciju:

"Drugačiji, snažan, nezaustavljiv", napisao je. 

Brozovićev Inter otvara sezonu 21. kolovoza kada će igrati protiv Genoe. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Palmanova 14.08.2021.

    da nije nogometas ,sad bi skupljao prazne flase na Krku

  • Prokisla Maneštra 14.08.2021.

    Sad idem na natječaj za pomoćnog skladištara.

  • skija 14.08.2021.

    Zasto ne stavite sve u plus i gotovo,da to obrisem i gotovo🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare