Sport

Komentari 26

Epic Brozo namjestio 'nišanske sprave': Zabavio se na viličaru

Epic Brozo namjestio 'nišanske sprave': Zabavio se na viličaru

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, inače poznat kao zabavljač svlačionice, na društvenim je mrežama objavio fotografiju kojom je brojne obožavatelje nasmijao do suza

Kad je Marcelo Brozović u svlačionici nikada nije dosadno, a ovoga puta je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj s ručnikom preko glave drži plastični pištolj dajući do znanja protivnicima da je spreman za početak nadolazeće sezone. 

POGLEDAJTE VIDEO: Čudan video Brozovića

Brozović je na sebi svojstven način svima dao do znanja da aktualni prvaci Serie A ne misle niti ove sezone ništa prepustiti slučaju.  Na fotografiji je označio talijanskog reprezentativca i suigrača Nicolu Barellu.

Hrvatski reprezentativac zasigurno je jedan od omiljenih igrača u Interu te nerijetko originalnim pošalicama zabavlja suigrače,ali i obožavatelje. Kramarić ga je jednom prilikom opisao kao kafanskog čovjeka te je priznao da je Marcelo najbolji u biljaru i pikadu. 

Brozović je nedavno na tržište plasirao novu modnu kolekciju. Radi se o majicama koje dolaze u crnoj i bijeloj boji s natpisom 'Epic Brozo' i stiliziranim logotipom bombe. 

Marcelo je u ulozi modela sam promovirao majice, a na društvenim mrežama se pohvalio motom koji namjerava plasirati kroz modnu kolekciju:

"Drugačiji, snažan, nezaustavljiv", napisao je. 

Brozovićev Inter otvara sezonu 21. kolovoza kada će igrati protiv Genoe.