To je to što me zanima!

Erceg: Nevjerojatno što sve mi primimo, ali bio je pravi derbi

Ante Erceg zabio je dva gola i bio junak derbija. Trenutačno je prvi strijelac Hajduka s pet golova, a smatra da moraju poraditi na koncentraciji jer primaju golove u posljednjim minutama
Vidi originalni članak

Do sudačke nadoknade sve je izgledalo sjajno za Hajduk. Vodili su 1-0, imali su tri boda u džepu i na drugom mjestu prestigli Rijeku. No onda je došla nadoknada, vrijeme u kojem je Hajduk u posljednjih pet godina od Dinama primio šest golova. Čini se da "bijeli" nisu ništa naučili i u samo dvije minute od 1-0, Hajduk je gubio 2-1.

- Nevjerojatno je da primamo takve golove u zadnjim minutama već treću, četvrtu utakmicu ove sezone. Ne znam, valjda moramo raditi na koncentraciji - rekao je Ante Erceg.

Hajduk je prvo poluvrijeme bio bolji, Dinamo drugo. Ako ćemo realno, remi je nekako najpošteniji. No Erceg ne misli tako.

- Mislim da smo bili bolji od Dinama i da smo trebali uzeti sva tri boda. Do 70. minute držali smo konce u svojim rukama, šteta je što nismo pobijedili. Dogovorili smo se na poluvremenu da idemo po drugi gol, no nesvjesno smo se povukli. Dinamu smo prepustili inicijativu i to nam se obilo o glavu. Iako, mislim da smo se dobro branili sve do tog gola Benkovića. Ali, bio je ovo pravi derbi.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • BDC 22.10.2017.

    Nije los ovaj mali ali kada ode gdje ode valjda ce naci neki klub koji ima derbi i da se napali i sa tolko mrznje da igra protiv njih.

  • nostradamus 22.10.2017.

    Dobar je Erceg, ima instinkt i potez golgetera, vidi se to po prvom golu koji je dao. Dobro je da igra u malo slabijoj momčadi da skuplja minutažu i golove. Jaka konkurencija bi ga potencijalno pojela.

  • hardcore1950 21.10.2017.

    Junak Hajduka Junak Torcide hvala ti za dobitak na kladionici i hvala ti što postojiš

Komentiraj...
Vidi sve komentare