To je to što me zanima!

Erceg odgovorio na prozivke oca Brkljače: Našao sam se s njim, ali to su gluposti i izmišljotine

Ako je on ovdje mislio na mene, onda ne znam zašto me nije spomenuo. Bio sam s njim negdje pola sata, do danas sam i zaboravio da sam s njim pričao, rekao je Tomislav Erceg
Vidi originalni članak

Hajduk nam je nudio 3000 eura mjesečno, obitelj mi je proživjela pravi linč, a cilj Jakobušića i Nikoličiusa je bio da Marko prijeđe kod 'njihovog' agenta. I još su me javno prozivali, rekao nam je Oliver Brkljača i izazvao pravu lavinu što u Hajduku, što u hrvatskoj nogometnoj javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otac talentiranog nogometaša rekao je kako neće imenovati o kojem čovjeku se radi, ali i da će se lako prepoznati. To je, kako kaže, čovjek koji je bio dugogodišnji igrač Hajduka, a Dalmatinski portal kontaktirao je Tomislava Ercega ne bi li saznao je li o njemu riječ.

- Ja sam se s ocem našao prije godinu dana, ali na njegovu inicijativu preko zajedničkog prijatelja. Bio sam s njim negdje pola sata, do danas sam i zaboravio da sam s njim pričao. Ako je on ovdje mislio na mene, onda ne znam zašto me nije spomenuo. Ukoliko se ovaj njegov istup odnosi na taj susret, onda odgovorno tvrdim da su to što on govori gluposti i izmišljotine - rekao je Erceg.

No, ostaje dilema je li Erceg tada Oliveru Brkljači ponudio da preuzme brigu o njegovu sinu Marku.

- Ne! Uopće nisam pričao da mu budem menadžer i to je jedina istina - zaključio je Tomislav Erceg.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Mali Perica11 04.07.2022.

    U ovoj priči meni je jedino žao Mamića jer opet će on za sve ispasti krivac.

  • Vladovladić_2 04.07.2022.

    Eregu ne vjerujem niti riječi, pogotovo ne da je pola sata "divanio" sa starim Brkljačom, a da nije pokušao nešto ušićariti. Ako je gospar Lukša raščistio teren od Nejašmića i njemu sličnih u Hajduku, da bi ovakvi "krokodili" ušli u hajdučku baru, onda nam nema spasa - "sve je isto kao pre"

  • Nap7 04.07.2022.

    Haha sta ocekivat od hnla i dinama  mocvara

Komentiraj...
Vidi sve komentare