To je to što me zanima!

Eriksson: Ne znam zašto su javno objavili našu ponudu

Menadžer engleskog drugoligaša Leicester Cityja Sven Göran Eriksson izrazio je svoje razočaranje načinom na koji su Glasgow Rangersi tretirali ponudu za Jelavića
Vidi originalni članak

Naime, u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka bivši menadžer engleske i meksičke reprezentacije poslao je ponudu za hrvatskog napadača tešku 6.5 milijuna funti. Rangersi su istu odbacili, a vijest o svojem odbijanju javno su objavili na internetskoj stranici, što, smatra Eriksson, nije način da se tretira neka poslovna ponuda.

- Može biti istina da smo poslali ponudu, ali ne razumijem zašto su je iznijeli javno. To je samo poziv klubovima da kažu drugim klubovima ono što se zbiva - rekao je Eriksson, koji nije skrivao simpatije prema Jelaviću opisavši ga kao "dobrog igrača s dobrom golgeterskom statistikom".

Otkako je u kolovozu prošle godine stigao na Ibrox iz bečkog Rapida, Jelavić je za Rangerse zabio 22 gola u svim natjecanjima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pinkis_1 03.09.2011.

    I sta sada mi trebamo osporavati njegovo nogometno znanje jer glupsici pisu sta hoce. Decko je ok - suti i igra kako zna i dobar je u tome!

  • Stretford End 02.09.2011.

    Ne znam kako nije zavrsio u Unitedu s obzirom na sva ona objavljena s*anja da ga ovi zele. Nista drugo doli prosjecan igrac, ne znam kad ce nasi progledat i to shvatit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare