To je to što me zanima!

Euro je pred odgodom, ali što s ligama? Talijani bi do srpnja

Sa svime stati do svibnja, a onda sve normalno dovršiti igrajući cijeli peti i šesti mjesec jer prije kraja lipnja ionako nikome ne istječe ugovor. Euro se odgađa pa spasimo LP i EU, kažu Talijani
Vidi originalni članak

Nakon potvrđene zaraze Artete (Arsenal) i Hudsona-Odoija (Chelsea) te moguće zaraze za Mendyja (Man City) vrh Premiershipa ima krizni sastanak unatoč činjenici da su bili tvrdi u svom stavu kako u Engleskoj nogomet neće stati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marca i L'Equipe tvrde kako je službena Uefina odgoda Eura 2020 koji se trebao igrati ovog ljeta samo pitanje trenutka pa je Italija (žarište širenja korona virusa u Europi), tvrdi Corriere, već donijeli svoj plan...

Sa svime stati do kraja četvrtoga mjeseca, a onda Serie A (bez play-offa i sličnih odmaka od tradicije) normalno dovršiti igrajući cijeli peti i šesti mjesec jer prije kraja lipnja ionako niti jednom igraču ne istječe ugovor s bilo kojim Serie A klubom!

Glasajte u anketi 24sata:

 

Naravno, pretpostavka je da bi se dotad pandemija korona virusa stavila pod kontrolu te da će Uefa, koliko danas, Europsko prvenstvo koje je trebalo početi 12. lipnja ionako odgoditi (vjerojatno za sljedeće ljeto pa Eura 2020 pretvoriti u Euro 2021).

Taj model bi svim europskim ligama dao vremena da svoja natjecanja završe regularno, a promjena kalendara bi ostavila prostor i za normalnu Lige prvaka i Europske lige tj. dovršavanje svih Uefinih natjecanja na regularni način.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kicovz 13.03.2020.

    Mene samo zanima, ako se prvenstvo stvarno prekine, jel je rijeka automatski druga, jel Varaždin ide direktno u 2 a inter u relegaciju, ili kako će to onda biti

  • 13.03.2020.

    Uefa je mafijaska organizacija koja gleda samo profit i ne zanima ih opce dobro. Igralo se finale 1985.na Heyselu kad su mrtvi ležali po tribinama.

  • 13.03.2020.

    Bome sam se naglasal...

Komentiraj...
Vidi sve komentare