To je to što me zanima!

Eurogol Slepičke za sva tri boda Dinama u Koprivnici

Dinamo je u posljednjoj utakmici 21. kola HNL-a u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo 1-0. Jedini gol zabio je Čeh Miroslav Slepička i to u 10. minuti...
Vidi originalni članak

Nakon razočaravajuće predstave u prošlom kolu, Dinamo je došao na tradicionalno neugodno gostovanje u Koprivnicu. Iako je Slaven Belupo na osmom mjestu, u Dinamu su ozbiljno shvatili ovu utakmicu ubkojoj žele povratiti atmosferu u momčad uoči Kupa i utakmice s Hajdukom u Maksimiru.
Na samom početku utakmice, problem za Krunu Jurčića. Ozlijedio se Leandro Cufre. Na mjestu stopera ušao je mladi Tomislav Barbarić. I samo nekoliko minuta nakon toga - eurogol. Mandžukić je jednu visoku loptu proslijedio do Slepičke, a Čeh ju je primio i iz okreta lijevom nogom zabio kraj nemoćnog golmana Slavena. Zaista prekrasan gol i to iz prve prave prilike Dinama. I od jednog naizgled mirnog početka, stvari su se 'zahuktale', i to ne u nogometnom smislu. Prvo se Slepička 'zakačio' s Kokalovićem, pa su zaredali oštri startovi s obje strane. Sudac je to 'smirio' s nekoliko žutih kartona. Golman Dinama Tomislav Butina imao je posla tek pet minuta prije kraja prvog dijela, ali je sjajnom reakcijom zadržao prednost igrača u 'zlatnim' dresovima.
U drugom dijelu nije bilo pretjerano uzbudljivih situacija. Dinamo je držao vodstvo, Slaven Belupo nešto pokušavao, ali sve je ostalo na tome. Dinamo je prošao neugodno gostovanje u Koprivnici i čeka Kup utakmicu s Hajdukom u daleko boljoj atmosferi.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_45953 20.03.2010.

    Dinamo je za nekoliko klasa bolji od svih klubova HNL,ali to nažalost nije dovoljno da bi mogli nekaj više napravit u europi!!!

  • jocika 20.03.2010.

    danas sam gledao utakmicu saturn ramenskoje-novosibirsk,utakmica 5 puta bolja od ove!

  • razumni...not 20.03.2010.

    @ crnilabud a kaj hadjuk nemoze?? dobit lokomotivu xDS

Komentiraj...
Vidi sve komentare