To je to što me zanima!

Euroliga kaznila Partizan zbog općeg kaosa na tekmi

Košarkaški klub Partizan zbog nereda kažnjen je sa 15 000 eura. Na utakmici protiv Olympiacosa navijači su bacali role papira te su pljuvali igrače
Vidi originalni članak

Disciplinska komisija Eurolige kaznila je košarkaški klub Partizan sa 15 000 eura zbog incidenta navijača na utakmici petog kola B grupe protiv grčkog Olympiacosa. Partizanski navijači na teren su bacali role toalet papira i razne predmete, a zbog toga je odgođen početak utakmice. Gađali su i pljuvali suce na poluvremenu, te gađali igrača Olympiacosa Jotama Halperina. Navijači nisu prestali s ubacivanje papira i nakon upozorenja trenera Partizana Duška Vujoševića, zbog čega je utakmica nekoliko puta bila prekidana. Po pravilima, za sigurnost i red u sportskoj dvorani odgovoran je organizator. Partizan je istovremeno upozoren da će u slučaju da slični incidenti budu ponovljeni biti kažnjeni igranjem jedne utakmice bez publike, a kaznu od 15.000 eura mora platiti u roku od 30 dana.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cano 02.12.2009.

    PARTIZAN JE JEDAN OD NAJBOLJIH KLUBOVA U EUROPI

  • bizzy_dany 02.12.2009.

    Nisu to bili samo Grobari, vec i Grci sto navijaju za PAOK Saloniki. Crno i crveno se mnogo mrzu medjusobno u Srbiji i Grckoj! :)

  • m13kfp 01.12.2009.

    kod nas nije tolko grozno pogotovo ne na košarci!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare