To je to što me zanima!

'Europa' se vraća na Poljud nakon dvije godine: Krovinović pozvao navijače na utakmicu

Dragi hajdukovci, jako sam sretan što sam došao i što sam dio ove velike priče. Nadam se da ćete nas u četvrtak u 21 sat podržati u što većem broju protiv kazahstanskog Tobola, pozvao je navijače Krovinović
Vidi originalni članak

Nakon remija (2-2) s Lokomotivom u 1. kolu Prve HNL, Hajduk će u četvrtak od 21 sat na Poljudu igrati prvu utakmicu 2. pretkola novoformirane Konferencijske lige protiv prvoplasirane momčadi kazahstanske lige, Tobola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bit će to prva europska utakmica Hajduka na Poljudu nakon pune dvije godine i onog neslavnog poraza od Gzire u kvalifikacijama za Europsku ligu kada je Kone golom u 96. minuti bacio u očaj više od 18 tisuća navijača.

EVO MENE, MOJI LJUDI Krovinović zbog životne ljubavi napravio ono što nije nitko prije

No, zaboravimo te crne dane, okrenimo se ljepšima i vedrijima, koje bi nova pojačanja svakako trebala donijeti. Prvi među njima, rođeni Zagrepčanin i sad već bivši igrač Benfice Filip Krovinović koji je jučer predstavljen na Poljudu. Upravo je Krovi pozvao Torcidu da se u što većem broju okupi na splitskoj ljepotici.

''Dragi hajdukovci, jako sam sretan što sam došao i što sam dio ove velike priče. Nadam se da ćete nas u četvrtak u 21 sat podržati u što većem broju protiv kazahstanskog Tobola. Vidimo se", rekao je u videu koji je na svojim Facebook stranicama objavio Hajduk.

Krovinović ima pravo nastupa, a hoće li ga Jens Gustafsson koristiti budući da je i sam nogometaš priznao "da i nije u najboljoj formi", još uvijek nije poznato...

FOTO Odmah se bacio na posao: Filip odradio prvi trening s 'bilima'!

Podsjetimo, na stadion se ne može ući bez tzv "Covid putovnice" ili potvrde o negativnom testu. Prije desetak dana organizirano je masovno cijepljenje na Gripama za navijače Hajduka, međutim, nitko nije došao.

Uzvratna utakmica igra se u Kostanayju 29. srpnja s početkom u 17 sati, a Hajduk će u slučaju prolaska igrati protiv boljeg iz dva susreta Apollon Limassola i Žiline.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • LL12345 21.07.2021.

    brutallaaaaa......hahahhahah

  • Zagreb1976 20.07.2021.

    Euforija traje do četvrtka a onda opet po starom 👏👏👏

  • verjandir 20.07.2021.

    Ovi se već vide finalu lige prvaka a opet bu ju spušili od nekih amatera

Komentiraj...
Vidi sve komentare