To je to što me zanima!

Eusebio: Jako me boli kad me uspoređujete s Cristianom...

Ja sam odigrao 60 utakmica da bih postigao 41 gol. Nisam nikad igrao, primjerice, protiv Lihtenštajna i Azerbajdžana. Sada je lakše zabiti toliko golova, kaže legenda
Vidi originalni članak

Legendarni portugalski nogometaš Eusebio rastužio se kada su nedavno počeli uspoređivati njega i Cristiana Ronalda. Nogometaš Reala hat-trickom Sjevernoj Irskoj pretekao je u rujnu Eusebija na ljestvici najboljih strijelaca reprezentacije te sada ima 43 gola , a 71-godišnjak se zaustavio na 41 golu. 

Ronaldu je za 43 gola trebalo 106 utakmica što je ipak bilo dovoljno nekim medijima da ga proglase većim od Eusebija.

- Boli me kad nas uspoređuju jer je nas nemoguće usporediti. Velika je to greška. Ja sam odigrao 60 utakmica da bih postigao 41 gol - istaknuo je Eusebio. 

Napominje kako se u njegovo vrijeme igralo protiv ozbiljnijih momčadi.

- Ja nisam nikad igrao, primjerice, protiv Lihtenštajna i Azerbajdžana. Sada je lakše zabiti toliko golova jer se igra protiv slabijih momčadi - dodao je Eusebio.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • ronaldo90 10.10.2013.

    Samo sto si zaboravio Eusebio,da Ronaldo danas igra 70-ak utakmica po sezoni...preglupa izjava,jednostavno se to ne moze usporediti!

  • chelseaMG 08.10.2013.

    rekao je istinu. stvarno je suludo uspoređivati ga sa ronaldom. drugo vrijeme, drugi nogomet, sve drugačije. po meni ronaldo još mora odigrati puno dobrih utakmica da ga se usporedi sa takvom legendom.

  • kog_briga 08.10.2013.

    Kako se samo ti igrači od eusebia, pelea, maradone umisle kada dođu u starije godine... Istina da su bili vrhunski igrači.. al brate mili.. tolko arogancije..samohvale...taštine.. i kritike na račun mlađih.. ko da se boje da cemo ih zaboravit ... dedice, sječat cemo vas se i nakon ronija mesića nejmara i novih generacija.. ne brinite.. ostavite mlađe...nemojte se osjecat ugrozenim... vi ste bili naj u ono doba.. ovi u ovo i tocka .

Komentiraj...
Vidi sve komentare