To je to što me zanima!

Everton sada neće posegnuti za našim Nikom Kranjčarom

Od zamjene Kranjčara s Pineaarom izgleda neće biti ništa. U Evertonu kažu da im je potreban 'klasičan strijelc' i za njime intenzivno tragaju...
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana je mali dio engleskog tiska pisao o tome da će Everton tijekom siječanjskog prijelaznog roka pokušati napraviti zamjenu igrača s Tottenhamom. Spominjala se mogućnost da prema White Hart Laneu krene Steven Pienaar, a u suprotnom je trebao ići hrvatski reprezentativni veznjak Niko Kranjčar. No, sve je jasnije da od toga neće biti ništa, odnosno, da Kranjčar neće nastaviti karijeru u klubu iz Liverpoola.

- Spremni smo na zamjenu Pienaara i kombiniramo u tom pogledu. Također, svima u klubu je jasno da nam je neophodan klasični strijelac. Potraga za pravim napadačem je jedina prava potraga tijekom siječnja - izjavio je David Moyes, menadžer Evertona.

Everton ima grdnih problema kada su napadači u pitanju. Oni su, naime, zabili svega tri od 18 klupskih golova ove sezone u Premiershipu. Dva je postigao Beckford, a jednog Aiyegbeni. Primjerice, u dvanaest odigranih utakmica Francuz Saha nije zabio niti jednom!


- Treba vidjeti kako stojimo u financijskom pogledu, jer je očigledno da ćemo morati dati Pienaara i nešto milijuna, s obzirom da moramo tražiti samo super-napadača - dodao je Moyes.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • stips_1 13.12.2010.

    Niko u Bayern!! Za van bommela, timoschtuka, pranjica i altintopa si izmislio nogomet... a cak i oni mogu igrat u Bayernu!! Niko ti si CAR !!!!

  • brzi222 13.12.2010.

    Ali ja ne razumijem kako to da nasi igraci vrijede tako malo,a igraju duplo bolje od onih koji su duplo skuplji i stvarno bi bilo odlicno da Mamic odvoji par milijuna za njega.

  • ToniCro 13.12.2010.

    Požalit će te kao i Osijek što nekad davno nije htio Ševčenka pa je sada na dnu ljestvice svake godine a mogli su imati igrača koji bi sam vodio momčad i sve pobjede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare