To je to što me zanima!

Evo gdje će naši rukometaši odsjesti: Predivan pogled na Kairo, noćenje i do 20.000 kn

Ovaj put 'kauboji' neće pored sebe imati predivnu šetnicu uz mediteransku obalu i mir kao u raju, kao što su imali u Aleksandriji, ali luksuza neće nedostajati...
Vidi originalni članak

Prvi krug je zapečaćen. Moglo je biti i uspješnije da nije bilo tog remija protiv Japana, ali bolje da se tada dogodio kiks, nego u kasnijem dijelu turnira. Hrvatska je u nastavku podignula formu te pobjedama protiv Angole i Katara osigurala prvo mjesto te je prenijela tri boda u drugi krug.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U srijedu u jutarnjim satima naši su rukometaši napustili luksuzni hotelski kompleks North Coast Hotel & Resort Tolip u kojem su boravili od početka turnira te se preselili u Kairo gdje će igrati drugi krug.

Ovaj put 'kauboji' neće pored sebe imati predivnu šetnicu uz mediteransku obalu i mir kao u raju, kao što su imali u Aleksandriji, ali luksuza neće nedostajati.

Rukometaši će boraviti u samoj gradskoj žiži glavnog grada Egipta, u poznatom hotelu Marriott. Najskuplje noćenje u ovom poznatom lancu hotela iznosi 20.000 kuna, a najjeftinije je 600 kuna.

Hotel, koji ima pet zvjezdica, posjeduje kasino, bazen, teretanu, ali naše rukometaše to neće previše zanimati jer su u Kairo došli po medalju. 

No najveći problem je što neće imati mir i privatnost kao u Aleksandriji. Hotel se nalazi samo 1,5 km od centra Kaira i nije toliko velik kao onaj prijašnji. Po dolasku u hotel naše je rukometaše dočekala gužva, a neko vrijeme su morali i čekati da ih osoblje rasporedi po sobama.

Hrvatska će drugi krug otvoriti protiv Bahreina u četvrtak u 18 sati, dva dana poslije igraju protiv Argentine, a 25. siječnja čeka nas vjerojatno susret za prvo mjesto protiv aktualnog svjetskog prvaka Danske.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dalibor0704 20.01.2021.

    Narudžbe u sobu će im dostavljati brkata ljepotica naoružana puškom? Da li su uplatili životno osiguranje u slučaju terorističkog napada?

  • Josip Tupek 20.01.2021.

    A, močenje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare