Obavijesti

Sport

Komentari 2

Evo gdje će naši rukometaši odsjesti: Predivan pogled na Kairo, noćenje i do 20.000 kn

Evo gdje će naši rukometaši odsjesti: Predivan pogled na Kairo, noćenje i do 20.000 kn

Ovaj put 'kauboji' neće pored sebe imati predivnu šetnicu uz mediteransku obalu i mir kao u raju, kao što su imali u Aleksandriji, ali luksuza neće nedostajati...

VIDEO

Prvi krug je zapečaćen. Moglo je biti i uspješnije da nije bilo tog remija protiv Japana, ali bolje da se tada dogodio kiks, nego u kasnijem dijelu turnira. Hrvatska je u nastavku podignula formu te pobjedama protiv Angole i Katara osigurala prvo mjesto te je prenijela tri boda u drugi krug.

Pokretanje videa...

Hrvatska stigla u Kairo 04:35

U srijedu u jutarnjim satima naši su rukometaši napustili luksuzni hotelski kompleks North Coast Hotel & Resort Tolip u kojem su boravili od početka turnira te se preselili u Kairo gdje će igrati drugi krug.

Ovaj put 'kauboji' neće pored sebe imati predivnu šetnicu uz mediteransku obalu i mir kao u raju, kao što su imali u Aleksandriji, ali luksuza neće nedostajati.

Rukometaši će boraviti u samoj gradskoj žiži glavnog grada Egipta, u poznatom hotelu Marriott. Najskuplje noćenje u ovom poznatom lancu hotela iznosi 20.000 kuna, a najjeftinije je 600 kuna.

Hotel, koji ima pet zvjezdica, posjeduje kasino, bazen, teretanu, ali naše rukometaše to neće previše zanimati jer su u Kairo došli po medalju. 

No najveći problem je što neće imati mir i privatnost kao u Aleksandriji. Hotel se nalazi samo 1,5 km od centra Kaira i nije toliko velik kao onaj prijašnji. Po dolasku u hotel naše je rukometaše dočekala gužva, a neko vrijeme su morali i čekati da ih osoblje rasporedi po sobama.

Hrvatska će drugi krug otvoriti protiv Bahreina u četvrtak u 18 sati, dva dana poslije igraju protiv Argentine, a 25. siječnja čeka nas vjerojatno susret za prvo mjesto protiv aktualnog svjetskog prvaka Danske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje