To je to što me zanima!

Evo gdje gledati Roberta Soldića

Alen Babić pobijedio je Davida Spilmonta za deseti trijumf u karijeri, a u bogatoj borilačkoj večeri na redu je Roberto Soldić koji će ganjati pojas u srednjoj kategoriji protiv Mameda Khalidova na KSW TV-u
Vidi originalni članak

Bogatu večer borilačkih sportova za nas je uspješno otvorio Alen Babić koji je pobijedio Davida Spilmonta i došao do desete pobjede u karijeri. A to je bila samo uvertira za ono što nas čeka nešto kasnije. U oktogon izlazi i Roberto Soldić koji ima priliku spojiti naslove u dvije KSW-ove kategorije.

Roberto Soldić (26, 19-3) i Mamed Khalidov (41, 35-7) predvodit će "KSW 65" priredbu u Gliwicama, a u ulog u tom meču bit će pojas prvaka srednje kategorije! 'RoboCop' će biti veliki favorit za pobjedu protiv KSW-ove legende koja se bori u najjačoj europskoj MMA organizaciji od njezinih samih početaka. Soldić ulazi u borbu s šest uzastopnih pobjeda, dok je Khalidov u listopadu 2020. fantastičnim nokautom protiv Scotta Askhama prekinuo niz od tri uzastopna poraza.Oba borca su uspješno zadovoljili propisanu kilažu (-83,91 kg). 

- Tako sam uzbuđen i sretan sam što sam dio ovog eventa. Hvala svim mojim navijačima. Sutra ću dati sve od sebe. Poštujem Mameda, idemo - rekao je RoboCop nakon vaganja.

KSW 65 priredba započinje u subotu u 18 sati, a na rasporedu je ukupno 10 borbi. Soldićev meč kao glavna borba večeri ujedno je i posljednji na rasporedu, a možete ga gledati na KSW TV-u za devet eura koliko stoji 'pay-per-view' za tu priredbu.

MMA OKRŠAJ VIDEO Brazilski političari svađu riješili u kavezu pred publikom

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • VolbeatDbv 18.12.2021.

    A jedva nekako...vidi se da bi ja iole bolji boksaš složio na pod.. Ali barem je zabavan i ima mu*a...

  • VolbeatDbv 18.12.2021.

    E moj Babiću, kraj druge runde, umalo u knock downu...izbubao ga ovaj Francuz...

  • VolbeatDbv 18.12.2021.

    ma ja platio 12,99, upravo kreću....a i dobar fajt je kasnije Parker/Chisora

Komentiraj...
Vidi sve komentare