Sport

Komentari 4

VIDEO Brazilski političari svađu riješili u kavezu pred publikom

VIDEO Brazilski političari svađu riješili u kavezu pred publikom

Sve je započelo kad je jedan od aktera meča podijelio video u kojem je kritizirao protivnika, a nakon što političari nisu mogli riješiti razmirice na internetu, odlučili su sve riješiti u kavezu

Nisam borac, ja sam gradonačelnik, ali ako se doista želi tući, spreman sam, uvijek sam bio pobjednik, rekao je gradonačelnik Borbe u sjevernom Brazilu Simao Peixoto koji se u kavezu borio protiv bivšeg vijećnika Erineua Alvasa da Silve, a time su pokušali riješiti političke razmirice koje su imali do tog trenutka.

Sve je započelo kad je da Silva podijelio video u kojem kritizira gradonačelnika za ispravno održavanje vodenog parka u gradu. Nazvao je gradonačelnika Peixota lopovom i varalicom jer ije uspio smanjiti cijenu održavanja vodenog parka uz rijeku Madeiru, piše Guardian.

Nije dugo trebalo za odgovor na izazov pa je Peixoto objavio video u kojem šakom udara o svoju ruku i govori Da Silvi da ga pronađe ako želi. Nisu to mogli riješiti na bespućima interneta pa su odlučili ući u kavez. 

Gradonačelnik se pojavio s ručnikom na kojem je pisalo 'Isus', a na kraju je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom poslije tri runde meča. 

Najčitaniji članci