To je to što me zanima!

Ovdje uživo pratite drugi turnir FNC-ove amaterske MMA lige

U iščekivanju finala Armagedona, 24sata u suradnji s FNC-om na vaše ekrane donosi završnicu amaterske MMA lige. Drugi je to od četiri turnira, a najbolji će se imati priliku dokazati upravo na Armagedonu
Vidi originalni članak

Prijavljeni polako stižu u zagrebačkog ATT-a i uz preporučene epidemiološke mjere kreću na vaganje, a zatim je ispred njih velika prilika za dokazivanje - FNC amaterska MMA liga! Drugi je ovo od četiri turnira koji će se zbrajati po ligaškom sistemu, a mladi borci će se u kategoriji kadeta, juniora i seniora imati priliku dokazati za nastavak karijere.

KADETI, JUNIORI I SENIORI FNC amaterska MMA liga opet u igri: Dokazivanje za Armagedon

- Zadnje smo radili amatersku ligu u drugom mjesecu i bilo je to fenomenalno iskustvo s puno natjecatelja, platforma gdje se amateri mogu najbolje pokazati jer trenutno ne postoji nijedan takav drugi turnir. Otvorila se prilika da napravimo i drugi turnir s mjerama koje ćemo morati uvesti kako bi sve prošlo u najboljem redu - započeo je trener iz zagrebačkog ATT-a, Saša Drobac koji je ujedno i predstavnik organizatora.

POGLEDAJTE VIDEO: Iza kulisa Armagedona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za nastup će svaki borac dobiti bod, a za pobjedu dva boda te će se turnir bodovati po ligaškom sistemu - odnosno, oni koji će biti bolje plasirani na pojedinom turnirskom natjecanju, imat će više bodova koji će se računati po ligaškom sistemu na četiri turnira. Dok će mlađi uzrasti nositi štitnike za potkoljenice, rukavice (7 oz) i zaštitnu kacigu, seniori će se boriti bez zaštitnih kaciga. 

Novčanih nagrada nema, ali je ovo velika prilika za dokazivanje i svojevrsno 'tabanje puta' novih MMA boraca. A dodatni motiv će im biti i stručni komentatori - novopečeni borac poljskog KSW-a Francisco 'Croata' Barrio kao stručni komentator uz Ozrena Radavića

DEBITIRA 14. STUDENOGA Bravo, Croata! Francisco Barrio potpisao je ugovor s KSW-om

Početak turnira je u 11 sati, a završnicu ćete moći pratiti od 17 sati ekskluzivno na YouTube kanalu 24sata.

PRATITE TURNIR OVDJE:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare