To je to što me zanima!

Evo gdje gledati lov 'barakuda' na medalju: Španjolci su favoriti

U posljednje vrijeme Španjolci protiv 'barakuda' imaju veoma uspješan omjer, izbacivali su nas u polufinalima na velikim natjecanjima, ali sad je vrijeme da se te stvari promijene
Vidi originalni članak

Kladionice novoj garnituri 'barakuda' i nisu davale neke šanse na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, ali eto - hrvatski vaterpolisti su u polufinalu. Naravno, opet su 'autsajderi' kad je s druge strane moćna Španjolska, ali po običaju bi naša reprezentacija još jednom svima mogla začepiti usta.

FELIPE PERRONE Hrvatski zet na 'barakude': Sin i žena pričaju na hrvatskom, ali... Danas moraju navijati za tatu!

Pobjedom protiv Srbije (14-12) deveti put u povijesti Hrvatska je ušla u borbu za odličja i tako postavila rekord, ali finale je ipak - finale. U posljednje vrijeme Hrvatska protiv Španjolaca i nema dobar omjer. Na posljednjem SP-u bili su bolji u polufinalu s 6-5 prije tri godine, zatim su nas godinu kasnije izbacili s Europskog prvenstva u Mađarskoj s 9-8 također u polufinalu, a na zadnjim OI prošle godine Španjolci su u skupini slavili 8-4.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, drugi mađarski bazen, novo natjecanja i moguće vrijeme za popravljanje stvari. A i nije da ima mnogo nepoznanica...

- Znamo manje-više sve o njima, ostaje nam samo da se dogovorimo oko nekih detalja koji bi mogli biti važni. U Gwangjuu 2019. su nas 'zaskočili' s M zonom. Naravno da ćemo se pripremiti i za nju, već imamo neke uigrane akcije. Moramo se pripremiti i na presing s vanjske strane. Radi se o ozbiljnoj reprezentaciji, ali ja vjerujem kako možemo igrati s njima - rekao je izbornik Ivica Tucak u najavi.

VATERPOLISTI PO MEDALJU Španjolci su Hrvatima bili crne mačke: Sad tek kreće ono pravo

Susret započinje u 19 sati i 30 minuta, a prijenos će biti na drugom programu HRT-a. Prema kladionicama je favorit 'furija', na slavlje 'barakuda' koeficijent je 3, a na pobjedu Španjolaca 1,90.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • banina 01.07.2022.

    Sretno momci 🇭🇷

  • petarpan242 01.07.2022.

    sigurna lova

Komentiraj...
Vidi sve komentare