To je to što me zanima!

Evo gdje gledati meč hrvatskog nokautera i Ronaldova frenda...

Najbolja kickboks organizacija Glory organizirala je u Nizozemskoj pravu poslasticu za kraj godine za sve fanove ovog stila borbe. Gledat ćemo nekoliko sjajnih borbi, a među njima i Hrvata Antonija Plazibata...
Vidi originalni članak

Badr Hari i Rico Verhoeven su nešto najbolje što nam kickboks može ponuditi u današnje vrijeme, a privilegiju da se bori prije njih dobio je hrvatski borac, Splićanin Antonio Plazibat (25) na eventu Gloryja u nizozemskom Arnhemu! Ovaj put su posebno bili široke ruke te su u jednu večer stavili čak tri eventa!

Najbolja kickboks organizacija organizirala je u Nizozemskoj pravu poslasticu za kraj godine za sve fanove ovog stila borbe. Gledat ćemo nekoliko sjajnih borbi, naravno, u prvom planu je bitka Rica Verhoevena i Badr Harija za naslov teške kategorije, ali veliku ulogu na cijelom događaju imat će i naš predstavnik Antonio Plazibat.

Ovo će mu biti treći nastup u ovoj organizaciji, a protivnik mu je iskusni Surinamac Jahfarr Wilnis. Antonio je u Gloryju na omjeru 2-0 (16-2 u karijeri), a u prošloj borbi protiv Tomasa Moznyja je oduševio sve sa svojim atraktivnim i agresivnim stilom kada je nije puštao Čeha iz svojih šaka. U Gloryju su to odmah prepoznali te su ga postavili na 6. mjesto izazivača. Eventualnom pobjedom nad Surinamcem ušao bi u uži krug boraca koji kandidiraju za titulu. On je jedan od onih koji živi za nokaut, a to je što navijači vole.

Već nekoliko mjeseci trenira u poznatom 'Mike's Gymu' kod trener Mikea Passeniera, a za novu borbu pripremao se upravo s Marokancem Harijem.

Naravno, kickboks više nije na onoj razini kao prije desetak godina kada su u ringu nastupale zvijezde poput Alistaira Overeema, Cro Copa, Remyja Bonjaskog pa do samih 'utemeljitelja' Jeremyja Le Baneera, Ernesta Hoosta, Branka Cikatića. Ali, Badr Hari (35) i Verhoeven (30) su ljudi koji bi mogli ovaj sport vratiti na stare staze slave.

Njih dvojica borit će se za titulu teške kategorije, onu najelitniju i onu koja pripada samo najvećima. Njih dvojica su se za naslov borili prije tri godine, ali tada je Hari predao zbog ozljede ramena u drugoj rundi. Nizozemsko marokanski borac (54-13) je već nekoliko godina na glasu kao 'zločesti dečko'. Bilo je tu problema s dopingom, sa zakonom, tu i tamo je nekoga znao natamburati, a zbog toga je na kraju i proveo u zatvoru šest mjeseci. Ovaj put Marokanac izgleda izrezaniji i spremniji kao nikada prije.

Rico Verhoeven (55-10) već 11 borbi ne zna za poraz. Posljednji put je izgubio od Gerasimčuka 2015. godine u Kini na 'Kunlun Fightu', a borio se i dvaput u dvije godine protiv našeg Mladen Brestova kojeg je riješio nokautom.

Nizozemac je i ovaj put favorit, ali ring će nam otkriti sve.

Gdje gledati?

Bit će to spektakularna borba, a sad nam je i Plazibat motiv više da 21. prosinca budemo uz male ekrane i podržimo ga protiv neugodnog Surinamca.

Program počinje u 17 sati, a prijenos možete pratiti na Gol.hr-u gdje će prenositi čak 13 borbi! Također, od 00:30 će se emitirati i snimka na Novoj TV.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tornado65 21.12.2019.

    "Novinar"zasluzuje ban

  • aaerts 21.12.2019.

    volio bih da antonio radi sve i stojka i pod , bio bi jbn u ufcu

  • Blue Star 21.12.2019.

    Voli i Badr kad Ronaldo gađa rašlje 👃👃

Komentiraj...
Vidi sve komentare