Obavijesti

Sport

Komentari 7

Evo gdje gledati meč hrvatskog nokautera i Ronaldova frenda...

Evo gdje gledati meč hrvatskog nokautera i Ronaldova frenda...
1

Najbolja kickboks organizacija Glory organizirala je u Nizozemskoj pravu poslasticu za kraj godine za sve fanove ovog stila borbe. Gledat ćemo nekoliko sjajnih borbi, a među njima i Hrvata Antonija Plazibata...

VIDEO

Badr Hari i Rico Verhoeven su nešto najbolje što nam kickboks može ponuditi u današnje vrijeme, a privilegiju da se bori prije njih dobio je hrvatski borac, Splićanin Antonio Plazibat (25) na eventu Gloryja u nizozemskom Arnhemu! Ovaj put su posebno bili široke ruke te su u jednu večer stavili čak tri eventa!

Najbolja kickboks organizacija organizirala je u Nizozemskoj pravu poslasticu za kraj godine za sve fanove ovog stila borbe. Gledat ćemo nekoliko sjajnih borbi, naravno, u prvom planu je bitka Rica Verhoevena i Badr Harija za naslov teške kategorije, ali veliku ulogu na cijelom događaju imat će i naš predstavnik Antonio Plazibat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are ready! Strong squad! All for the win ! #fighter #mikegym #glorykickboxing #sqaud

A post shared by Antonio Plazibat (@antonioplazibat) on

Ovo će mu biti treći nastup u ovoj organizaciji, a protivnik mu je iskusni Surinamac Jahfarr Wilnis. Antonio je u Gloryju na omjeru 2-0 (16-2 u karijeri), a u prošloj borbi protiv Tomasa Moznyja je oduševio sve sa svojim atraktivnim i agresivnim stilom kada je nije puštao Čeha iz svojih šaka. U Gloryju su to odmah prepoznali te su ga postavili na 6. mjesto izazivača. Eventualnom pobjedom nad Surinamcem ušao bi u uži krug boraca koji kandidiraju za titulu. On je jedan od onih koji živi za nokaut, a to je što navijači vole.

Već nekoliko mjeseci trenira u poznatom 'Mike's Gymu' kod trener Mikea Passeniera, a za novu borbu pripremao se upravo s Marokancem Harijem.

Naravno, kickboks više nije na onoj razini kao prije desetak godina kada su u ringu nastupale zvijezde poput Alistaira Overeema, Cro Copa, Remyja Bonjaskog pa do samih 'utemeljitelja' Jeremyja Le Baneera, Ernesta Hoosta, Branka Cikatića. Ali, Badr Hari (35) i Verhoeven (30) su ljudi koji bi mogli ovaj sport vratiti na stare staze slave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strong and balanced...☄ #BadrArmy #TheyAreNotPrepared

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Njih dvojica borit će se za titulu teške kategorije, onu najelitniju i onu koja pripada samo najvećima. Njih dvojica su se za naslov borili prije tri godine, ali tada je Hari predao zbog ozljede ramena u drugoj rundi. Nizozemsko marokanski borac (54-13) je već nekoliko godina na glasu kao 'zločesti dečko'. Bilo je tu problema s dopingom, sa zakonom, tu i tamo je nekoga znao natamburati, a zbog toga je na kraju i proveo u zatvoru šest mjeseci. Ovaj put Marokanac izgleda izrezaniji i spremniji kao nikada prije.

k1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You want this belt, come and get it!! 👑 #collision2 #ready #focus #hardwork #king

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

Rico Verhoeven (55-10) već 11 borbi ne zna za poraz. Posljednji put je izgubio od Gerasimčuka 2015. godine u Kini na 'Kunlun Fightu', a borio se i dvaput u dvije godine protiv našeg Mladen Brestova kojeg je riješio nokautom.

Nizozemac je i ovaj put favorit, ali ring će nam otkriti sve.

Gdje gledati?

Bit će to spektakularna borba, a sad nam je i Plazibat motiv više da 21. prosinca budemo uz male ekrane i podržimo ga protiv neugodnog Surinamca.

Program počinje u 17 sati, a prijenos možete pratiti na Gol.hr-u gdje će prenositi čak 13 borbi! Također, od 00:30 će se emitirati i snimka na Novoj TV.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe