To je to što me zanima!

Evo gdje gledati 'mini vatrene' na startu Eura protiv Portugala

'Vjerujemo u sebe, prošli smo teške kvalifikacije i to je bilo pozitivno za naš karakter i mentalitet. U toj pozitivnoj atmosferi, nadam se, možemo osigurati prolazak skupine', najavio je izbornik Igor Bišćan
Vidi originalni članak

Jučerašnjim utakmicama započelo je Europsko prvenstvo za mlade (U21) koje se igra u Sloveniji i Mađarskoj. Španjolska je slavila upravo protiv Slovenije (3-0), dok je Njemačka pobijedila Mađarsku (3-0), a remizirali su Češka i Italija (1-1) te Rumunjska i Nizozemska (1-1).

SVE O NATJECANJU Prokletstvo U-21 Eura: Prijete nam dva Hrvata i braća blizanci

A sad je vrijeme da na svoj put krenu i 'mini vatreni' Izabranici Igora Bišćana sve tri utakmice u skupini igra u Kopru na stadionu Bonifika. A sve kreće protiv Portugala, danas od 21 sat. Sudi Poljak Bartosz Frankowski. Koeficijent na pobjedu mladih "vatrenih" protiv Portugala je 4,50, a na Portugal 1,75. Ipak, naši mladi reprezentativci se ne pribojavaju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Spremni smo za nešto veće. Na Europskom prvenstvu nema slabijih momčadi, ali i Hrvatska ima svoje kvalitete i želimo izboriti četvrtfinale. Malo smo umorni, no najveći je ponos igrati na Europskom prvenstvu. Ne bojimo se nikoga, idemo pokazati tko smo i što smo - rekao je napadač Sandro Kulenović.

Grupna faza U-21 Europskog prvenstva se održava od 24. do 31. ožujka 2021., a pobjednici i drugoplasirani iz svake skupine ostvaruju plasman u nastavak natjecanja koje se igra od 31. svibnja do 6. lipnja 2021. Bišćanove dečke već 28. ožujka čeka okršaj sa Švicarskom, a 31. ožujka s Engleskom. Želja je da se prolazak proba osigurati prije te utakmice s Englezima, jer oni su favoriti skupine.

BIŠĆAN UOČI PORTUGALA 'Čudno je što smo imali tek dva dana za pripremu, i mene zanima kako će to izgledati'

Susret možete pratiti na HRT-u 2 od 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 25.03.2021.

    Bezvezni članak ne čitam jer to piše na kraju članak a ovo pisakanje je glupost.

  • burek. 25.03.2021.

    Sigurno ne na hr... Ohhh

  • pegla4 25.03.2021.

    Vidi ovo, nitko nije napisao : znam gdje ne možemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare