To je to što me zanima!

Evo gdje gledati prijenos uživo spektakla u finalu Lige prvaka

Već sat vremena uoči utakmice počinju uvodne studijske emisije na obje televizije koje imaju prava prijenosa za ovu i sljedeće dvije sezone Lige prvaka na području Republike Hrvatske
Vidi originalni članak

Posljednju utakmicu nogometne sezone 2018/19. odigrat će Tottenham i Liverpool u finalu Lige prvaka prvog dana lipnja od 21 sat.

Stadion Wanda Metropolitano bit će ispunjen. Svih 67.829 mjesta odavno je rasprodano, od toga je po 17.000 dobio svaki klub. No navijača obiju sastava višestruko je više na ulicama Madrida.

Prava prijenosa za Ligu prvaka ove i sljedeće dvije sezone dijele Hrvatska televizija i PlanetSport. Obje televizije prenosit će finale.

Uvodna emisija na drugom programu HTV-a počinje u 20 sati. U isto vrijeme program uoči madridskog finala počinje i na kanalu PlanetSport 3 (Promo), kojega besplatno mogu gledati svi korisnici A1 televizije, i to u HD kvaliteti.

HTV će utakmicu emitirati u SD kvaliteti u zemaljskom prijamu, kao i putem IPTV i kablovskih operatera, a u visokoj razlučivosti putem javne televizije utakmica se može gledati na platformi HRTi (besplatno unutar Republike Hrvatske) i putem satelita, za one koji posjeduju HRT-ovu karticu. HRT će ponuditi stream za gledatelje unutar RH i na službenoj stranici u SD kvaliteti.

Utakmica se u susjednim zemljama može gledati na Areni Sport 1 i RTS 2 (Srbija), Areni Sport BiH i Novi BH (Bosna i Hercegovina), POP TV-u (Slovenija), M4 Sportsu (Mađarska). U Njemačkoj i Austriji utakmicu prenosi Sky Sport 1 i DAZN, a u Italiji na kanalu Sky Calcio 1 i Rai Uno.

Tekstualni prijenos utakmice i sve reakcije iz Madrida pratite na portalu 24sata.

LOVREN SLAVI TROFEJ Liverpool šampion! Hrvatska 7. put u nizu ima prvaka Europe...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • abas 01.06.2019.

    Dragi državljani "evo gdje možete gledati tekmu"..... Pa majke ti ga spalim

  • 01.06.2019.

    Sve je to planski.Mogli su i Dvb-t2 odmah uvesti ali onda ne bi dva puta zarađivali na narodu.

  • bukachev 01.06.2019.

    Sram vas moze biti.bnet vec 3 godine emitira iste emisije i filmove na programima,vi na HTV-u nemrete dat prijenos ak nis bar u hd-u,a ostali su isti ko bnet!fffffffuuuuuujjjjjjjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare