To je to što me zanima!

Evo gdje gledati susjedski derbi Hrvatske i Slovenije na Poljudu

Slovenija je u ovom ciklusu remizirala sa Slovačkom 1-1 i dobila Maltu 1-0, a Hrvatsku je samo jednom u sedam službenih susreta, upravo onom zadnjem u Stožicama
Vidi originalni članak

Zadnji i treći čin rujanskog ciklusa kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. večeras je pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom. Na Poljudu od 20:45 gostuje Slovenija, reprezentacija od koje smo izgubili jedinu utakmicu i primili jedini gol.

Hrvatska se s gostovanja u Moskvi i Bratislavi vratila s četiri boda, Zlatko Dalić zadovoljan je tim ostvarenjem, ali malo će značiti ne padne li danas Slovenija u Splitu gdje se očekuje 20.000 navijača.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moramo biti favoriti na svom stadionu, pred svojim navijačima. Možda će nam biti ovo najteža utakmica, ovo je treća u sedam dana, protiv agresivnog i borbenog protivnika koji nas je dobio u Sloveniji i ako ne pokažemo energiju trčanja iz Bratislave i Moskve, bit će nam teško. Ne sumnjam u naš motiv, nosit će nas publika i vjerujem da ćemo dobiti. Na koji način, nije bitno, samo su bodovi - rekao je Dalić koji će raditi nove promjene u momčadi.

- Sigurno neće biti Livakovića na golu, nećemo riskirati, Gvardiol je upitan također. Nisam sklon tome da forsiram u ono što nisam siguran, kao u slučaju Modrića i Budimira. Ići ćemo sa zdravima i spremnima, Livaja će početi. Neki igrači igrali su puno, Sosa, Juranović, Lovren. Malo me strah početi s igračima koji su igrati puno.

LIVAKOVIĆA OPET NEMA Dalić: Evo, otkrit ću vam. Livaja počinje protiv Slovenije. Dojam? Pa ovo nisu utakmice za ljepotu 'NEKA BUDU TENZIJE' Kek: Vi ste viceprvaci svijeta, a niste zadovoljni. Čestitke Daliću

Slovenija je u ovom ciklusu remizirala sa Slovačkom 1-1 i dobila Maltu 1-0, a Hrvatsku je samo jednom u sedam službenih susreta, upravo onom zadnjem u Stožicama.

- Igrat će koliko im mi dopustimo i kako se postavimo. Ni Rusiji ni Slovacima presingom nismo dali da se razigraju. Time sam zadovoljan jako. Bitno je i da opet kvalitetno reagiramo na onu drugu loptu - konstatirao je izbornik.

Ivana Perišića na presici su najavili kao današnjeg kapetana, dakle, i on se vraća u početnu postavu.

- Atmosfera je odlična nakon pobjede u Slovačkoj, dala nam je dodatnu energiju. Dobro smo odradili te dvije utakmice, nismo primili gol i možemo biti zadovoljni s dva možda i najteža gostovanja. Ali ako sutra ne pobijedimo, neće puno značiti - rekao je Perišić.

Utakmica počinje u 20:45, a prijenos je na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 07.09.2021.

    Za li itko neki kanal ns YT ili twich da renosi stream ili snimku live ??

  • Madridista2121 07.09.2021.

    Na Poljudu se gleda😻🇭🇷

  • Josipa R 07.09.2021.

    HRT prenosi komorne koncerte i mise, daje stare američke filmove za 5 dolara. Sportski prijenosi su za njih fikcija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare