To je to što me zanima!

Evo gdje gledati susret Rijeka - Dinamo za polufinale Kupa...

Dinamo i Rijeka trebali su utakmicu četvrtfinala Kupa igrati 3. prosinca, ali odgođena je za 5. veljače 2020. zbog Dinamovih obaveza u Ligi prvaka. Dvoboj za polufinale počinje u 17 sati na Rujevici
Vidi originalni članak

Zagrebački 'modri' ove su sezone tri puta igrali protiv Rijeke i u sva tri susreta slavili. Prvi je bio na Maksimiru u Superkupu (1-0), drugi je put Rijeka petardirana na Rujevici (0-5), dok je treća utakmica na Maksimiru završila 3-0 za aktualne hrvatske prvake. Neće Dinamo zaboraviti ni prošlogodišnje finale Kupa kad su na Aldo Drosini izgubili 1-3, a Rijeka je podigla 'Rabuzinovo sunce'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove sezone aktualni hrvatski prvaci i osvajači Kupa susreću se već u četvrtfinalu te se bore za posljednje mjesto u polufinalu gdje će pobjednik spomenutog susreta igrati protiv Osijeka. U drugom polufinalu igraju Slaven Belupo i Lokomotiva.

Utakmica četvrtfinala između Dinama i Rijeke počinje u 17 sati na Rujevici uz izravan prijenos na programu HNTV-a.

Po kladionicama su “modri” favoriti za prolazak dalje. Koeficijent na njihovu pobjedu je 1,90, na Rijeku je 4,10, a na remi 3,30. I mali podsjetnik i u Kupu imamo VAR.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • lajh1985 05.02.2020.

    Sto nema ta kup utakmica na dinamovom youtube kanalu? Ja sam tam neke gledao

  • nottonightjosephine 05.02.2020.

    To gledati! Negledljivo i dosadno. Moze, ako mi plate satnicu.

  • Miljanec 05.02.2020.

    novac je otisao na orgijanje olinjalog vrdoljaka, sluzbeno najveci trash u povijesti televizije, seriju o generalu koji nikad nije pio, masturbirao, niti ikad cuo za kokain

Komentiraj...
Vidi sve komentare