To je to što me zanima!

Evo gdje gledati Dinamo u lovu na osminu finala Lige prvaka

Nakon što su grupnu fazu Lige prvaka za mlade završili na drugom mjestu u grupi C, mladi nogometaši Dinama nastavljaju natjecanje. Slijedi im utakmica 1/16 finala u gostima kod kijevskog Dinama
Vidi originalni članak

U direktnom ogledu za plasman u šesnaestinu finala Lige prvaka, izabranici Igora Jovičevića su golom Antonija Marina na Hitrec-Kacianu slavili protiv Manchester Cityja (1-0) te tako izborili utakmicu protiv Dinama iz Kijeva. Put hladne Ukrajine stigli su malo kasnije no što su predviđali, ali to ih neće omesti na putu prema osmini finala najelitnijeg europskog natjecanja.

LIGA PRVAKA Jovićević: Igrat ćemo pred 10 tisuća gledatelja, a stižu i BBB

No, imao je Dinamo dosta problema pred ovaj susret. Trener Jovićević završio je u bolnici zbog problema s crijevima, kasnije su poletjeli za Ukrajinu zbog vremenskih neprilika, na put su morali bez Krizmanića i Marina... Ali dečki se ne predaju i sigurno nisu otišli na tako daleki put kako bi pustili domaće da lagano prođu dalje. A u Kijevu ne će biti sami. Imat će i glasnu podršku Bad Blue Boysa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi ćemo u Kijevu igrati pred deset tisuća gledatelja, a znamo kako je na tu utakmicu krenulo 50-70 Bad Blue Boysa koji će nam tamo biti velika podrška. I želimo im se na tome zahvaliti pobjedom. Odradili smo strašnu grupnu fazu, mislim kako je ovo bio teži put do osmine finala Lige prvaka, nego kakav smo imali prošle godine - rekao je trener Dinama.

Oni koji neće biti na terenu u Ukrajini, mlade će dinamovce moći pratiti preko TV ekrana. Utakmica šesnaestine finala Lige prvaka između kijevskog i zagrebačkog Dinama na rasporedu je u srijedu, 12. veljače, s početkom u 16 sati uz izravan prijenos na programu Arena Sport 2.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cvet 12.02.2020.

    Ništa bez srpskih arena😀

  • Puši_Kurac_Admine 12.02.2020.

    Sretno momci, pratimo vas.

  • BlackRonsky 12.02.2020.

    ovaj Antonio Marin stvarno onako na prvu baca malo na Ronalda, u onoj adolescentskoj fazi.. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare